Darčeková poukážka Zväčšiť

Darčeková poukážka

CR

Trápite sa s výberom toho najvhodnejšieho darčeka? Neviete ako potešiť Vašich blízkych? Darčeková poukážka / darčekové konto na nákup v BabyMarket -e je ideálnym riešením...

Na sklade
Doručíme: Pondelok 22.04.2024
Cena

10,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Darčekovú poukážku / konto môžete použiť na nákup v našej kamennej predajni BabyMarket v Bratislave, ako aj na nákup cez náš e-shop www.babymarket.sk

Čerpanie prostriedkov z darčekového konta môže byť aj po častiach. Prehľad čerpania Vám v prípade potreby vystavíme na požiadanie.

DARČEKOVÁ POUKÁŽKA / darčekové konto bude vystavené na zákaznícke konto "OBDAROVANÉHO" ZÁKAZNÍKA. Prosím, uveďte kontaktné údaje (mail/telefón) do poznámky pri objednávke (nepovinné). 

Základná hodnota darčekovej poukážky / konta je 10€. Zvýšením množstva navýšite sumu na požadovanú hodnotu, ktorá bude pripísaná na konto obdarovaného.

Číslo konta Vám zašleme na Vami požadovaný mail. Vieme splniť aj Vaše individuálne požiadavky so špeciálnym venovaním, postačí uviesť do poznámky.

V prípade, že nakupujete darčekové poukážky pre viacerých, prosím, uveďte počet kartičiek a požadované sumy do poznámky v objednávke.

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00