BRITAX-ROMER Baby-Safe iSense+Báze FLEX BASE Isense+autosedačka DUALFIX iSense - Indigo Blue Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Baby-Safe iSense+Báze FLEX BASE Isense+autosedačka DUALFIX iSense - Indigo Blue

B2101293

Baby-Safe iSense - od 45 - 83 cm, až do cca 15 mesiacov ( ECE R-129 )

Dualfix iSense - od 61 - 105 cm, až do cca 4 rokov ( ECE R-129 )

Toto tu ešte nebolo! Inteligentný rad iSence na scéne! - cca 4 roky bezpečného a komfortného cestovania

Už od roku 1966 sa Römer venuje vývoju a výrobe autosedačiek pre deti. Patrí k svetovej špičke v bezpečnosti. Teraz vám prináša nový, unikátny cestovný systém iSense, ktorý spĺňa nároky na ešte väčšie bezpečie, komfortnejšie obsluhu a zábavnejšie cestovanie s deťmi, než ste si vedeli kedy predstaviť!

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Streda 20.03.2024
Cena

789,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Baby-Safe iSense:

Modulárny systém iSense = ostrovček bezpečie pre vaše najmenšie

Autosedačka Baby-Safe iSense spĺňa bezpečnostnú normu i-Size a môžete ju používať pre deti od narodenia do 15 mesiacov. Systém iSense ponúka hneď niekoľko pokrokových vlastností. Jednou z nich je kompatibilita vajíčka s podvozkami takmer všetkých dostupných kočíkov

Pre spokojné a zdravé dieťatko

Autosedačku Baby-Safe iSense v aute zaistíte buď bezpečnostnými pásmi vozidla alebo ideálne pomocou základne Flex base iSense (súčasť balenia). Tá, vďaka povinnosti voziť deti do 15 mesiacov v protismere, obsahuje poistku, ktorá umožňuje vajíčko otáčať iba o 180 °. Základňa vám ďalej umožní jednoduché naklápanie sedačky do 6 rôznych polôh, vrátane polohy ležmo. Zabránite tým padanie hlavičky dieťaťa pri nevhodnom sklonu sedadla u niektorých áut. Pričom táto kombinácia otáčania a polohovanie je u vajíčka absolútne unikátna. V autosedačke Baby-Safe iSense dieťatku zaistíte nielen maximálne bezpečie, ale aj útulné a komfortné prostredie. Jej patentovaný mechanizmus umožňuje upravovať ergonomickú polohu podľa výšky dieťaťa. Čo podporí jeho zdravý vývoj. S tým, ako dieťa rastie, priestor v sedačke mu zväčšujete aj nastavením opierky hlavy. A v neposlednom rade, k pohodlnému posedenie prispeje tiež mäkko polstrovaná novorodenecká vložka a prémiové poťahy z mäkšie tkaniny, než tomu bolo predtým.

Múdré riešenia pre bezpečné a komfortné cestovanie

Mamičky na cestách často využívajú auto v kombinácii s kočíkom. Preto je dobrá správa, že vajíčko Baby Safe iSense sa dá pomocou adaptérov nacvaknúť na takmer všetky typy podvozkov. Rodičom to umožní nebývalú slobodu vo výbere. Pohybovať sa s kočíkom-vajíčkom v cestnej premávke, najmä v sťažených svetelných podmienkach, býva mnohokrát nebezpečné. Preto je Baby Safe iSense vybavená sústavou inteligentných LED svetielok. Dvojica tohto bezpečnostného a inštalačného osvetlenia sa automaticky aktivuje, ak sa s detskou sedačkou pohybujete v tmavom prostredí. Na prechádzke, na výlete či na parkovisku sa vďaka nemu môžete aj navečer, v šere a v tme premiestňovať bez obáv. Funguje to tak, že po vybratí sedačky zo základne sa spodná dvojica svetielok automaticky rozsvieti a zostane svietiť aj po nacvaknutie na podvozok kočíka. To vám zaistí, že už z diaľky budete dobre viditeľný a tiež uvidíte na cestu. Až sa s vajíčkom dostane na osvetlené miesto, svetielka na sedačke automaticky zhasnú. Slúži to aj ako spoľahlivý indikátor bezpečného pripevnenie vajíčka do základne, pretože v ten moment svetielka automaticky zhasnú vďaka čomu LED osvetlenie vás nebude rušiť pri riadení. Potom je tu ďalšia dvojica svetielok, ktorá má inú funkciu. Teplé, tlmené svetielka vnútri sedačky vám zaistí, že vždy budete vidieť, čo vaše bábätko práve robí. Svetielka vám v šere auta pomôžu aj s jednoduchším pripútaním dieťaťa. Kedy sa svetielka rozsvietia, vy dieťa do sedačky pripútate a svetla po minúte samy zhasnú. Horné aj spodné osvetlenie sa dá ovládať aj manuálne, a to z oboch strán. Svetielka môžete dlhým stlačením vypínať, zapínať a v 3 stupňoch nastavovať ich intenzitu. Súčasťou balenia je aj 2metrový USB kábel, ktorým sa svetielka nabíjajú zhruba 4 hodiny. Nabité potom pri plnom svietení vydrží cca 18 hodín. Inovatívny systém iSense vám tak prináša väčší komfort a nové možnosti pohybu.

Vlastnosti autosedačky Baby Safe iSense 

  • Inteligentný systém pre maximálne bezpečie detí od 0-15 mesiacov / 80 cm
  • Spĺňa bezpečnostné i-Size normu
  • Kompatibilita so všetkými kočíky s uchytením Maxi-Cosi
  • Sústava inteligentných svetielok pre nadštandardné bezpečie a komfort
  • Svetlá reagujú na tmu a pohyb a dajú sa aj manuálne ovládať
  • 3stupňové ovládanie intenzity osvetlenia
  • Horný - tlmená svetielka pre dohľad nad dieťaťom a detské činnosti
  • Spodná - LED svetielka majú bezpečnostnú funkciu
  • Baby-safe iSense je schválená pre leteckú prevádzku
  • Poťahy sa dajú ľahko vyvliecť a vyprať pri 30 ° C
  • Súčasťou balenia je 2metrový nabíjací USB kábel
  • Nabíjanie trvá asi 4 hodiny a pri plnom svietení vydrží cca 18 hodín
  • Vyrobené v Nemecku

Dualfix iSense:

Autosedačka Dualfix iSense vychádza z obľúbeného ADACom oceneného modelu Dualfix M i-Size. Navyše je vybavená inovatívnym osvetlením, ktoré ešte viac spríjemnia vaše spoločné cestovanie. Je určená pre deti od 3 mesiacov do cca 4 rokov a je to tá najlepšia voľba po vajíčku.

Vidieť a byť videný

Inovatívne svetielka sú umiestnené na bočniciach autosedačky. Ich mäkké, tlmené svetlo zaistí, že aj v tme budete vedieť, čo vaše dieťatko práve robí. Väčšiemu dieťaťu potom jemné svetlo spríjemnia dlhšie cestovanie, lebo si pri ňom môže hrať či prehliadať knižku. Aj v tme si budete istí, že ste pásy utiahli správne a že nie sú nikde prekrížené. Svetielka majú 3 intenzity svietenia. Možno ich ovládať manuálne alebo nastaviť automatický režim. V ňom sa svetielka sama vypnú minútu po usadení deti do sedačky.

Otočná o 360 °

Pokračujúce autosedačku Dualfix iSense možné používať výhradne so základňou Flex base iSense ( súčasť balenia ). Možnosť otáčania o 360 ° stupňov ocenia ako deti, tak rodičia. Táto funkcia totiž výrazne uľahčuje usadzovanie dieťaťa. Sedačku si jednoducho otočíte do nástupnej polohy a potom otočíte buď proti alebo po smere jazdy podľa toho, ako to dieťaťu vyhovuje. Bezpečnostné experti odporúčajú voziť deti proti smeru jazdy čo najdlhšie. Je to totiž ten najbezpečnejší spôsob cestovania. Autosedačka Dualfix iSense vám to umožní až do 4 rokov veku dieťaťa.

Objavovať aj odpočívať

Autosedačku Dualfix iSense možné nastaviť do 6 polôh. Dieťa tak môže pozorovať svet za oknami autá a až ho to unaví, jednoducho mu sedačku nastavíte do polohy ležmo. Možnosti polohovanie sedačky vám zároveň zaistí nastavenia správnej polohy v autách s rôznym sklonom sedadla. Dieťatku tak počas jazdy nebude padať hlavička. K jeho maximálnemu pohodliu prispieva aj možnosť predĺžiť priestor pre nožičky pri protismerné jazde.

Bezpečie ruka v ruke s komfortom

Bezpečnosť je u autosedačiek Römer vždy na prvom mieste, preto autosedačka Dualfix iSense zodpovedá najprísnejšej európskej bezpečnostnej norme ECE R129 (i-Size). Sedačka je vybavená radom inovatívnych bezpečnostných prvkov. Je to napríklad optimalizovaný integrovaný systém ochrany pri bočnom náraze SICT INSIDE a ďalej patentovaný systém Pivot Link, ktorý dieťa chráni zo všetkých strán. Pre väčšie bezpečie dieťaťa je Dualfix iSense vybavená tiež 5bodovým bezpečnostnými pásmi s protišmykovou vrstvou. Autosedačka Dualfix iSense sa na základňu inštaluje len jediným kliknutím, a to do pozície v proti smere. Do požadovaného umiestnenia už si ju ľahko natočíte. Jednoduchou manipuláciou so základňou nastavíte nielen tzv. Nástupné polohu pre ľahší prístup k dieťaťu, ale aj naklopenie sedačky do ľahu.

Vlastnosti

  • Súčasť modulárneho systému iSense pre komfort a bezpečie detí od 3 mesiacov do cca 4 rokov
  • Spĺňa i-Size normu
  • Autosedačka sa dá používať iba so základňou Flex base iSense ( súčasť balenia )
  • Možnosť cestovať v protismere až do 4 rokov veku dieťaťa
  • Svetielka pre jednoduché pripútanie dieťaťa a dohľad nad dieťaťom a detské činnosti
  • Veľmi jednoduché vycvaknutie sedačky iba jednou rukou
  • Poťahy sa dajú ľahko zložiť a vyprať pri 30 ° C
  • Súčasťou balenia je 2metrový nabíjací USB kábel
  • Nabíjanie trvá asi 4 hodiny a pri plnom svietení vydrží cca 18 hodín
  • Vyrobené v Nemecku

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00