-7 %
BRITAX-ROMER Baby-Safe 2 I-size+báza Moonlight Blue Autosedačka Zväčšiť

BRITAX-ROMER Baby-Safe 2 I-size+báza Moonlight Blue Autosedačka

BM1900001427

od 45 - 83 cm, až do cca 15 mesiacov ( ECE R-129 )

Autosedačka BABY-SAFE 2 i-SIZE poskytuje bezpečie a pohodlie pre novorodencov a deti do 15 mesiacov a prispôsobuje sa vášmu rastúcemu dieťaťu až do 83 cm výšky.

Súčasťou je isofixová báza.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024
Cena

358,05 € s DPH

385,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

BABY-SAFE2 i-SIZE bola navrhnutá tak, aby vyhovela novej norme ECE R129 (i-Size) týkajúcej sa autosedačiek, a je vhodná pre novorodencov a deti do 15 mesiacov alebo 83 cm výšky. Detská autosedačka je vybavená vložkou pre novorodenca, ktorá zaistí dodatočnú ochranu a pohltí energiu v prípade nárazu. Vložka môže byť odstránená a hlavová opierka môže byť prispôsobená tak, aby poskytla viac priestoru pre vaše rastúce dieťa.

Patentovaná technológia polohy ležmo pre bezpečie a pohodlie

Vieme, ako je náročné rozhodnúť o najbezpečnejšej polohe ležmo pre novorodencov počas cestovania autom. Vzhľadom k tomu, že svaly novorodenca nie sú ešte úplne vyvinuté, poloha ležmo je lepšia, zatiaľ čo poloha viac v sede je bezpečnejšia v prípade nárazu. BABY-SAFE 2 i-SIZE je vybavená našou patentovanou technológiou polohy ležmo, ktorá vám poskytne jednoduché riešenie - prispôsobením hlavovej opierky umožníte nastavenie polohy ležmo. Môžete dokonca zabezpečiť lepšiu polohu ležmo pre vaše dieťa použitím FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE v niektorých modeloch vozidiel.

Pokoj v duši počas prvých ciest vášho dieťaťa

Deti, najmä novorodenci, sú najviac zraniteľní cestujúci a vyžadujú preto ochranu proti každému možnému nárazu. Práve preto sme sa sústredili na vývoj, skúšanie, zdokonaľovanie a výrobu detských autosedačiek, ktoré spĺňajú najnáročnejšie možné štandardy a ich skúšky prevyšujú nároky na novú normu týkajúcu sa bezpečnosti detí (ECE R129). Ak kúpite BABY-SAFE 2 i-SIZE, kúpite aj náš výskum a záruku bezpečnosti pre vaše dieťa a zaistíte si tak úplný pokoj v duši počas cestovania so svojím dieťaťom.

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00