-7 %
BRITAX-ROMER Swingfix M I-size Cosmos Black Autosedačka Zväčšiť

BRITAX-ROMER Swingfix M I-size Cosmos Black Autosedačka

BM1900001331

od 61 - 105 cm, až do cca 4 rokov ( ECE R-129 )

Vďaka bočnému natáčaniu k dverám auta je usadenie a pripútanie vášho dieťaťa veľmi jednoduché. Sedačky SWINGFIX M i-SIZE Vás ohromí nielen svojimi skvelými vlastnosťami, ale aj svojim dizajnom, za ktorý získali ocenenie - vaša jazda tak bude nielen bezpečná, ale aj štýlová.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Piatok 19.04.2024
Cena

464,07 € s DPH

499,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Rotácia 90 stupňov

Táto funkcia umožňuje natočenie autosedačky k otvoreným dverám zaparkovaného auta pre jednoduchšie usadenie a pripútanie dieťaťa. Potom už len stačí sedačku zaistiť späť v cestovnej polohe a môžete vyraziť.

Opierka hlavy v tvare V

 Opierka hlavy v tvare V je navrhnutá tak, aby kontrolovala pohyb hlavy vášho dieťaťa a zaistila tak optimálnu ochranu pri bočnom náraze, a zároveň poskytla maximálne pohodlie. Opierka hlavy a popruhy sú ľahko nastaviteľné spredu sedadla a prispôsobujú sa tak vášmu rastúcemu dieťaťu.

5-Bodový bezpečnostný pás

Veríme, že 5bodový bezpečnostný pás je najbezpečnejší spôsob pripútania vášho dieťaťa v autosedačke, pretože zaistí úplnú ochranu a stabilitu dieťaťa. V prípade nehody rozloží bezpečnostný pás silu nárazu na 5 bodov, dva na ramenách, dva na bokoch a jeden na spone medzi nohami. Pomáha tak chrániť vaše dieťa pred nárazom z akejkoľvek strany.

Rýchlo odnímateľný poťah

Počas cesty sa môže stať všetko. Pitie sa môže vyliať a dieťa môže dostať nevoľnosť z pohybu. Práve preto sme navrhli poťah na sedačku, ktorý sa dá oprať a ľahko sa odníma bez nutnosti odstraňovať popruhy, aby ste tak mohli rýchlo vyriešiť problém a vrátiť sa na cestu.

Kvalitné čalúnené neoprenové pásy

nové, kvalitné čalúnené neoprénové pásy sa ľahko prispôsobia hrudi vášho dieťaťa. Pomáhajú obmedziť pohyb vášho dieťaťa pri náraze a v kombinácii s 5bodovým bezpečnostným pásom poskytujú ešte väčšie pohodlie. Môžu byť tiež ľahko odstránené pre pranie bez toho, aby ste narušili zádržný systém.

Výškovo nastaviteľná oporná noha

Operná noha poskytuje dodatočnú stabilitu pre detskú autosedačku pomocou opretia o podlahu auta. Minimalizuje pohyb a otáčanie a tiež znižuje silu pohybu vpred, ktorá pôsobí na vaše dieťa v prípade nárazu a pomáha tak chrániť vaše dieťa. Pre bezpečnú inštaláciu vo vašom vozidle je operná noha výškovo nastaviteľná. Intuitívny indikátor informuje, kedy je operná noha pevne umiestnená na podlahe vášho vozidla.

Prispôsobitená ochrana proti rotácií

Systém ochrany proti rotácii pomáha predchádzať nakloneniu sedačky v prípade nárazu a dá sa upraviť o celých 8 stupňov. Vďaka tomu môžete sedačku ľahko prispôsobiť operadlu sedadla vo vozidle a poskytnúť tak svojmu dieťaťu 10 % viac miesta na nohy.

Špičková ochrana proti bočnému nárazu

Integrovaná technológia SICT inside poskytuje vášmu dieťaťu špičkovú ochranu v prípade bočného nárazu. SICT inside chráni vaše dieťa pred nárazom a zároveň pohlcuje energiu, ktorá na ňu pôsobí. Nemusíte nič prispôsobovať alebo upravovať – SICT inside je pripravená vždy, keď ju potrebujete.

Systém spoja Romer-Britax

V prípade nárazu náš patentovaný systém otočného spoja smeruje silu v prvom rade dole (1), dovnútra sedadla a následne, jemnejšie, dopredu (2), čím výrazne znižuje riziko zranenia hlavy a krku.

Predĺžená pozícia proti smeru jazdy

Autosedačky s inštaláciou proti smeru jazdy ponúkajú najlepšiu ochranu v prípade čelného nárazu, čo je najčastejší typ nehôd na cestách. V prípade čelnej kolízie v autosedačke orientovanej proti smeru jazdy smeruje sila nárazu do zadnej časti sedačky, zatiaľ čo zostávajúca energia je rovnomerne rozptýlená medzi hlavu, krk a hornú časť tela. Keď dieťa cestuje v sedačke orientovanej v smere jazdy je energie vzniknutá pri náraze prenášená nerovnomerne naprieč konštrukciou sedačky a zádržným systémom, čo môže viesť k tomu, že na telo dieťaťa bude pôsobiť väčšie množstvo energie. Odporúčame používať orientáciu proti smeru jazdy čo najdlhšie.

NIEKOĽKO NAKLÁPACÍCH POLÔH

Pohodlie vášho dieťaťa na cestách je nutnosť. Práve preto bola táto autosedačka navrhnutá s niekoľkými naklápacími polohami v smere aj proti smeru jazdy, ktoré sa jednoducho nastavujú a zaisťujú vášmu dieťaťu bezproblémovú cestu.

Hlboké ochranné bočnice

Naše mäkké, čalúnené bočnice tvoria ochrannú vrstvu, ktorá pohlcuje silu bočného nárazu a znižuje tak riziko zranenia dieťaťa.

TECHNICKÉ INFORMÁCIE

Schválenie podľa normy EUi-Size (ECE R129)
Určené pre deti61 – 105 cm, 3 mesiace – 4 roky
PútanieISOFIX + oporná noha
Umiestnenieproti smeru jazdy
Výška48 cm
Šírka44 cm
Váha15 kg

VLASTNOSTI01150s.jpg
SWINGFIX I-SIZE 
8 FARIEB, CENA OD 529 €
01038s.jpg
DUALFIX I-SIZE 
14 FARIEB, CENA OD 489 €
01194s.jpg
SWINGFIX M I-SIZE 
7 FARIEB, CENA OD 465 €
01120s.jpg
DUALFIX M I-SIZE 
9 FARIEB, CENA OD 409 €
Od narodenia do 4 rokovanoano--
Od 3 mesiacov do 4 rokovanoanoanoano
Proti smeru jazdy do 4 rokovanoanoanoano
Od 15 mesiacov tiež po smere jazdy-ano-ano

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00