-5 %
BRITAX-ROMER Dualfix I-size Blue Grey Marble Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Dualfix I-size Blue Grey Marble Autosedačka

Od narodenia - 105 cm, až do cca 4 rokov ( ECE R-129 )

Počas prvých štyroch rokov svojho života Vaše dieťa povyrastie o približne 52 cm. To znamená, že v štyroch rokoch už odrastie 8 veľkostiam oblečenie. DUALFIX i-SIZE ponúka po celú túto dobu konštantnú úroveň pohodlia.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Charakteristika:

  • Rotácia o 360 stupňov - vďaka 360 stupňovej rotácii je jednoduché otočiť sedačku z polohy proti smeru jazdy do polohy v smere jazdy a obrátene bez toho, aby bolo nutné ju dávať dole a opäť nasadzovať. Navyše možno sedačku ľahko otočiť k otvoreným dverám zaparkovaného auta, aby ste mohli svoje dieťa ľahko usadiť a pripútať.
  • Prispôsobiteľná ochrana proti rotácii- systém ochrany proti rotácii pomáha predchádzať nakloneniu sedačky v prípade nárazu a dá sa upraviť o celých 8 stupňov. Vďaka tomu môžete sedačku ľahko prispôsobiť operadlu vo vozidle a poskytnúť tak svojmu dieťaťu o 10% miesta na nohy naviac.
  • Špičková ochrana proti bočnému nárazu- Integrovaná technológia SICT inside poskytuje Vášmu dieťaťu špičkovú ochranu v prípade bočného nárazu. SICT inside chráni vaše dieťa pred nárazom a zároveň pohlcuje energiu, ktorá naň  pôsobí. Nemusíte nič prispôsobovať alebo upravovať - ​​SICT inside je pripravená vždy, keď ju potrebujete.
  • Predĺžená doba pozície proti smeru jazdy
  • Hlboké ochranné bočnice - mäkké, polstrované bočnice tvoria ochrannú vrstvu, ktorá pohlcuje silu bočného nárazu a znižujú tak riziko zranenia dieťaťa.
  • Opierka hlavy v tvare V - opierka hlavy v tvare V je navrhnutá tak, aby kontrolovala pohyb hlavy vášho dieťaťa a zaistila tak optimálnu ochranu pri bočnom náraze, a zároveň poskytla maximálne pohodlie. Opierka hlavy a popruhy sú ľahko nastaviteľné spredu sedadlaa prispôsobujú sa tak vášmu rastúcemu dieťaťu.
  • Kvalitne polstrované neoprénové pásy - pomáhajú obmedziť pohyb vášho dieťaťa pri náraze a v kombinácii s 5-bodovým bezpečnostným pásom poskytujú ešte väčšie pohodlie. Môžu byť tiež ľahko odstránené pre pranie, bez toho, aby ste narušili zádržný systém.

Príslušenstvo

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00