-7 %
BRITAX-ROMER Kidfix III M Cosmos Black Autosedačka Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Kidfix III M Cosmos Black

Sk. II / III, 15 - 36 kg, od cca 3 až do 12 rokov ( ECE R44 / 04 )

Štýlový a pohodlný model autosedačky KIDFIX III M rozširuje našu populárnu a úspešnú radu KIDFIX. Svojim novým dizajnom a dlhšiu sedacou plochou ponúka väčšie pohodlie pre malé i väčšie deti - a to aj na dlhších cestách.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Utorok 02.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

  • Kombinuje tiež naše osvedčené bezpečnostné prvky SICT a SecureGuard pre vynikajúcu ochranu,bezpečie a pohodlie detí vo veku od 3,5 do 12 rokov.
  • Ochranné polstrovanie opierky: Naše polstrovanie opierok ochráni vaše dieťa tromi spôsobmi: skelet autosedačky poskytuje vášmu dieťaťu ochranu od hlavy  ku bedrám, a to najmä v prípade bočného nárazu. Horné a dolné vodítka bezpečnostných pásov zabezpečujú ich správne umiestnenie polstrovaná opierka hlavy zaisťuje bezpečnosť a pohodlie pre hlavu a krk vášho dieťaťa.
  • Odnímateľný poťah: Na cestách sa môže stať všeličo - pitie sa môže vyliať a dieťa môže dostať nevoľnosť z pohybu. Práve preto sme navrhli poťah na sedačku, ktorý je prateľný a ľahko odnímateľný, aby ste mohli problém rýchlo vyriešiť a vrátiť sa na cestu.
  • Ergonomicky optimalizovaný sedací priestor: Pre maximálne pohodlie aj vyšších detí je sedací priestor približne o 20% väčší než u podobných modelov. Vylepšený tvar a extra mäkké polstrovanie zaisťuje pohodlný a ergonomický sedací priestor na dlhších cestách.
  • SecureGuard: SecureGuard pomáha chrániť zraniteľnú brušnú oblasť a pridáva dodatočný, 4. kotviacibod k 3bodovému bezpečnostnému pásu. SecureGuard udržiava optimálnu pozíciu brušnéhobezpečnostného pásu na panvovej kosti vášho dieťaťa a znižuje tak silu pôsobiacu na brušnú oblasť vprípade čelného nárazu až o 35%, zatiaľ čo vaše dieťa má slobodu pohybu na ceste.
  • Pokročilá ochrana proti bočnému nárazu SICT: Naša technológia SICT poskytuje špičkovú ochranudieťaťa v prípade bočného nárazu. Minimálna vzdialenosť autosedačky od auta znižuje silu nárazu abočnice sa deformujú, aby pohltili energiu, než zapôsobí na vaše dieťa. Pre zabezpečenie ochranyjednoducho upravte SICT na boku sedadla čo najbližšie k dverám.
  • Jednoducho nastaviteľná ergonomická opierka hlavy: Naša opierka hlavy je určená pre správne pripútanie starších detí v autosedačke pomocou 3-bodového bezpečnostného pásu. Opierku hlavy možno ľahko nastaviť do správnej polohy, tesne nad ramenami vášho dieťaťa, a to jednou rukou, aj keď dieťa sedí v sedačke. Naviac je opierka hlavy navrhnutá ergonomicky, aby chránila hlavu dieťaťa aj počas spánku.
  • Jednoducho nastaviteľné operadlo v tvare V: Operadlo v tvare V, ktoré umožňuje optimálnu oporu pre vaše rastúce dieťa, poskytuje viac priestoru pre jeho chrbát a ramená. Operadlo sa tiež automaticky prispôsobí uhlu naklopenia sedačky, čo je zárukou bezpečnosti a pohodlia pre vaše dieťa.

Príslušenstvo

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00