-7 %
BRITAX-ROMER Advansafix i-size Cosmos Black Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Advansafix i-size Cosmos Black

B2001652x

od 76 - 150 cm, až do cca 12 rokov ( ECE R-129 )

Nová autosedačka ADVANSAFIX i-SIZE, založená na ocenenom systéme ADVANSAFIX IV R, ide z hľadiska bezpečnosti ešte o krok ďalej. Je nielen schválený podľa nového predpisu i-Size (R129), a teda testovaný podľa ešte prísnejších kritérií, ale teraz ponúka ešte väčšiu bezpečnosť pre každé dieťa vďaka možnosti použitiu 5-bodového pásu do 21 kg a XP-PADu

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Maximálna bezpečnosť - na každý deň

Bezpečnosť vášho dieťaťa je pre nás najdôležitejšia. Preto je nový ADVANSAFIX i-SIZE nielen schválený podľa nového, prísneho štandardu i-Size (R129), ale je tiež vybavený vynikajúcimi bezpečnostnými funkciami, ako je XP-PAD, SecureGuard a SICT. Okrem toho je sedačka navrhnutá tak aby ste mohli použiť  5-bodové pásy dlhšie do hmotnosti cca. 21 kg.

Extra pohodlie a flexibilita

ADVANSAFIX i-SIZE ponúka nielen veľa pohodlia pre vaše dieťa, ale aj pre vás ako rodičov. Premena sedačky s  5-bodového pásu na 3-bodový bezpečnostný pás vozidla je jednoduchá keďže z autosedačky nie je potrebné nič odstraňovať.

Kvalita - Vyrobené v Nemecku

Aby bola zaručená najvyššia možná kvalita, má Britax Römer nielen celý proces vývoja produktu, až po hotovú detskú sedačku, pod jednou strechou, ale aj hotové výrobky sa pravidelne testujú v našom vlastnom, najmodernejšom testovacom zariadení.

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00