-7 %
BRITAX-ROMER Advansafix IV R Burgundy Red Autosedačka Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Advansafix IV R Burgundy Red

Sk. I / II / III, 9 - 36 kg, od cca 9 mesiacov až do 12 rokov ( ECE R44 / 04 )

Mimoriadne bezpečná - ponúka pokročilé bezpečnostné vlastnosti, ktoré chránia dieťa v každom veku.
Pri pripútaní dieťaťa 3-bodovým auto pásom (skupina 2/3), SecureGuard drží spodný pás v optimálnej pozícií cez panvovú kosť, čo chráni brušnú dutinu pri náraze a znižuje riziko zranenia. Nastaviteľná ochrana proti bočnému nárazu SICT a opierka hlavy v tvare písmena "V" ochráni dieťa v prípade bočného nárazu.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Streda 20.03.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Extra komfortná - rastie s dieťaťom. Vďaka funkcii FLIP&GROW môžete jednoducho prejsť od 5-bodového bezpečnostného pásu (skupina 1) k 3-bodovému auto pásu (skupina 2/3).
Sedačka nemá žiadne odnímateľné časti, takže nič nestratíte a možno jednoducho kedykoľvek prejsť späť k 5-bodovému pásu.
Extra mäkké polstrovanie a funkcia polohovania EasyRecline s tromi pozíciami zaistia pohodlie na všetkých cestách.

Vyrobená v Nemecku

Základné vlastnosti:

  • EasyRecline - umožňuje nastaviť sklon opierky do 3 pohodlných pozícií. V prípade, že dieťa sedí v autosedačke, nie je potrebné prenastavovať horný upevňovací popruh Top Tether.
  • FLIP&GROW - jednoduchý prechod od zabudovaného 5-bodového bezpečnostného pásu na 3-bodový pás vozidla a Secure Guard. Polstrovanie ramenných popruhov možno ukryť v chrbtovej opierke.
  • SecureGuard v skupine 2/3 - pomáha zmenšiť tlak na brušnú dutinu v prípade čelného nárazu o 35%. Udržuje spodný auto pás v optimálnej pozícii cez panvovú kosť.
  • Systém Pivo Link ISOFIX - smeruje energiu nárazu najskôr smerom dolu do sedadla vozidla a potom jemne dopredu. Znižuje riziko zranenia hlavy a krčnej chrbtice.
  • 5 bodový bezpečnostný pás - je najbezpečnejším spôsobom zaistenia dieťaťa v autosedačke, pretože pevne a bezpečne drží dieťa. V prípade nárazu bezpečnostný pás rozloží energiu na 5-bodov.
  • Nastaviteľný systém SICT - poskytuje dokonalú ochranu dieťaťa proti bočnému nárazu. Systém znižuje energiu nárazu tým, že minimalizuje vzdialenosť medzi autom a autosedačkou a pohlcuje energiu nárazu pomocou deformácie.
  • Opierka hlavy v tvare písmena "V" - navrhnutá pre kontrolu nad pohybom hlavy v autosedačke. Zaisťuje optimálnu ochranu v prípade bočného nárazu a zároveň poskytuje dokonalý komfort. Jednoducho nastaviteľné podľa výšky dieťaťa (sk.1).
  • Použitie len v aute s ISOFIXOm.

Rozmer:

  • Dĺžka: 47 cm
  • Výška: 60-83 cm
  • Šírka: 44 cm
  • Váha: cca 11 kg

Príslušenstvo

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00