-5 %
2- kombinácia kočíka JOOLZ Day 3 - Hippo Grey Zväčšiť

2- kombinácia kočíka JOOLZ Day 3 - Hippo Grey + DARČEKY

Ako darček získate navyše letné sedadlo a komfortné tienidlo.

Dizajn kočíka Joolz Day3 nielen, že vznikol v Holandsku, je tam taktiež vyrobený. Jedná sa o zjednotenie komfortu a ergonómie, jednoduchosti, elegancie a trvanlivosti - všetko v jednom. Hlavným zmyslom kočíka je aby sa váš život zjednodušil a stal sa krásnym zážitkom. Týmto prezentujeme a pravdivo nazývame sloganom "Positive Design". Táto filozofia sa stala tradíciou i budúcnosťou. Na základe výskumu je viac než pravdepodobné, že popri šťastných rodičov vyrastajú silné a radostné deti.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Hladký a plynulý systém skladania, zdokonalená ergonómia, priezor a praktická ventilácie hlbokého dielu a ľahko dostupný priestor nákupného XL koša patrí medzi hlavné zreteľné pozitíva. Kočík dopĺňajú ultra-ľahké pneumatiky - 100% bez možnosti defektu, šírka kočíka je 59 cm - pre dokonalú mobilitu a schopnosť prejazdu úzkymi dverami. XL slnečná strieška vášmu dieťaťu zabezpečí tieň aj svieže ventiláciu. Vysoko uložené sedadlo, vďaka ktorému sa nemusíte nikdy neprirodzene k dieťaťu nakláňať, a predovšetkým veľkou výhodou je možnosť spoločne stráveného obeda pri jednom stole, kedy vášho najmenšieho jednoducho spolu s kočíkom zasuniete k jedálenskému stolu. Štyri odpružené kolesá, anti-alergénny matrac s extra podporou pre hlavičku. 5-bodové pásy doplnené o pomocné magnetky ... a to je len polovica zo všetkých vymožeností, ktorých si môžete všimnúť. Srdečne vás pozývame na prieskum kočíka a k prežitiu najlepšieho dňa dní "The Best Day Ever" 'spolu s ním.

Joolz Day3 podvozok:

Rám kočíka Joolz Day3 je taktiež zmodernizovaný. Nafukovacie kolesá nahradili kolesá z mäkkej komfortnej gumy. Komfort kočíka podporili nové otočné predné kolieska o 2 cm v priemere väčšie a vďaka ktorým sa budete cítiť pohodlne na prechádzkach mimo chodníky pravú prírodou.

Joolz Day3 hlboká vanička pre novorodenca:

Hlboký diel Joolz Day3 patrí medzi jeden z najpriestrannejších na trhu vôbeci. Hlboký diel je určený predovšetkým na prechádzky, keď dieťatko odpočíva alebo spí a vy môžete vnímať prírodu, zúčastniť sa stretnutia s priateľmi, užívať si návštevu zoo alebo popíjať lahodnú kávu v kaviarni vášho mesta. Dieťa bude ležať na mäkučkom hypo-alergénnom matraci a snívať. Pričom je chránené proti vetru alebo slnku a to vďaka špeciálnemu odnímateľnému šiltu a široké slnečné strieške. Hlboký diel je novo vybavený špeciálnou sieťovou ventiláciou - okienkom, ktoré dosahuje k matracu a dieťatko tak môže jednoducho vyhliadnuť von s pocitom voľnosti a zároveň bezpečia.

Joolz Day3 športové sedadlo:

V prípade, že vaše dieťa sedí už samostatne bez opory, nastala tá správna chvíľa k prechodu na športové sedenie. Jednoducho odopnete látku hlbokého dielu a zameníte za látku športového sedenie. Vytvoríte si šikovný, moderné a noblesné Joolz Day3 kočík. Sedadlo môžete podľa potreby polohovať do troch pozícií. V prípade, že je vaše batoľa príliš zvedavé, môžete ho otočiť do smeru jazdy, aby mohlo objavovať lepšie svet okolo. Až sa bude váš malý poklad cítiť osamelo, zmeňte smer jeho pohľadu smerom na vás, uveďte sedadlo do zvislej sediaci polohy, a tak môže radostne komunikovať spolu s vami.

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00