-3 %
BUGABOO Donkey 3 Twin Podvozok ALU poťah športového sedadla, hlboká vanička GREY MELANGE strieška RED Zväčšiť

BUGABOO Donkey 3 Twin Podvozok ALU poťah športového sedadla, hlboká vanička GREY MELANGE strieška RED

Kočík Bugaboo Donkey3 je označovaný ako mono-duo-twin kočík, a to preto, že ho možno ľahko premeniť z kočíka pre jedno dieťa na kočík pre dve deti a naopak . To všetko v troch jednoduchých krokoch. S mnohými priehradkami na odkladanie vecí je Bugaboo Donkey3 ideálny kočík pre jedno dieťa, súrodencov.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Twin - pre dvojičky

Set obsahuje: Kompletný kočík pre dvojičky. Vrátane dvoch hlbokých vaničiek a dvoch športových sedadiel.

( podvozok + style set + slnečnú striešku + duo nástavec + poťah sedačky + slnečnú striešku + poťah vaničky )

Čo všetko vie Donkey 3?

Kočík Bugaboo Donkey3 je kočíkom, ktorý v troch jednoduchých krokoch zmeníte z kočíka pre jedno dieťa na kočík pre súrodencov či dvojčatá. Veľké zadné odpružené penové kolesá zaistí ľahkú jazdu v akýmkoľvek terénom. Naopak v meste oceníte menšie predné otočné odpružené kolesá, ktoré možno v prípade potreby zaaretovať napevno. Ovládanie kočíka je natoľko jednoduché, že aj s dvoma deťmi a plne naložením nákupným košíkom ho ľahko zvládnete tlačiť jednou rukou.

Čo ponúka?

Bugaboo Donkey3 v sebe skrýva mnohé dômyselné riešenia, ktoré uľahčia používanie kočíka nielen Vám, ale tiež Vášmu dieťaťu. Ako rodičia oceníte hneď dve možnosti pre ukladanie všetkých nevyhnutných vecí pre seba či dieťa. Menšie nákupy umiestnite do postranného koša s objemom 18 litrov (nosnosť 10 kg), ktorý možno ľahko odňať a vziať so sebou ( je použiteľné len vo verzii MONO ). Súčasťou koša je aj praktická priehradka na drobnosti a pred zrakmi okoloidúcich môžete kôš uzavrieť pomocou zipsu. Väčšie nákupy umiestnite do veľkého koša (28 litrov) pod kočíkom.

Skladanie Bugaboo Donkey3 je otázkou niekoľkých sekúnd. Zloží sa vcelku nech je v mono, duo alebo twin konfiguráciu, s jednou či dvoma sedačkami, jedným či dvoma vaničkami alebo jednou sedačkou a jednou vaničkou. Vďaka tomu, že v zloženom stave stojí vzpriamene je ideálny pre jednoduché a rýchle skladovanie.

Keď sa rozhodnete vyjsť si s Bugaboo Donkey3 na pláž či do snehu určite oceníte funkciu jazdy na dvoch kolesách. V tejto pozícii zložíte podvozok s kolesami k sebe a kočík potom ťaháte len na dvoch kolesách. Vďaka tejto funkcii je prechádzaní pieskom alebo snehom ľahšie.

Style Set:

Style set obsahuje poťahy na kočík Bugaboo Donkey 3 podľa Vami zvolenej farebnej kombinácie. Výberom Style setu si volíte farbu poťahu sedačky a vaničky

Slnečná strieška:

Nastaviteľná slnečná strieška na kočík Bugaboo Donkey 3 ochráni vaše dieťa pred slnečnými lúčmi a zvýši komfort jazdy v kočíku. Vďaka farebným strieškam môžete kočík prispôsobiť svojmu štýlu. Samostatnou slnečnú striešku je potrebné zakúpiť ku každému kočíku Bugaboo Donkey 3

Duo nadstavec: 

Pomocou duo sady upravíte Váš kočík Bugaboo Donkey 3 z kočíka pre jedno dieťa na kočík pre dve deti. Pokiaľ chcete zmeniť kočík Bugaboo Donkey 3 z mono kočíka na duo, potom sa nezaobídete bez tejto sady. Duo nadstavec sa používa v kombinácii s podvozkom Bugaboo Donkey 3.

Poťah sedadla pre druhé dieťa:

Tento poťah športové sedačky využijete v prípade, kedy budete kočík používať vo verzii Duo a Twin

Poťah hlbokej vaničky pre druhé dieťa:

Tento poťah hlbokej vaničky využijete v prípade, kedy budete kočík používať vo verzii Duo a Twin

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00