Katalóg

    Dostupnosť
    Výrobca

    STOKKE

    Všetko, čo Stokke vyrába, je navrhnuté tak, aby rástlo spolu s vami a s vašou rodinou ... Prvý produkt pre deti bol uvedený na trh v roku 1972 - kultová stolička Tripp Trapp®, ktorej sa  predalo viac ako 10 miliónov kusov a zostáva hlavným produktom v Stokke kolekcii.

    Podkategórie

    • Kočíky Stokke Xplory X

      Objavte prepracovaný a jedinečný dizajn kočíkov Stokke® Xplory® X. Kočík Stokke® Xplory® X je perfektnou voľbou pre rodičov, ktorí chcú pre svoje dieťa to najlepšie s dôrazom na bezpečie, kvalitu a štýl. Momentálne sa rodina Xplory X rozrástla o nového žiarivého a ešte štýlovejšieho člena...

    • Kočíky Babyzen Yoyo2

      Kočík YOYO² sa za okamih zloží a rozloží, dá sa nosiť cez rameno a zastrčiť skoro kamkoľvek. Chopte sa metra, nastúpte na autobus, naskočte do taxíka alebo odleťte na druhý koniec sveta! Všestranný kočík, ultra kompaktný a super pevný, YOYO² poskytuje vášmu dieťaťu optimálny denný komfort.

    • Príslušenstvo ku kočíkom Stokke

      Príslušenstvo a všetko potrebné pre mamičky a detičky ku kočíkom značky Stokke pod jednou strechou.

    • Autosedačky Stokke IZI GO modular X1

      Pre Autosedačky Stokke IZI GO Modular X1 je bezpečnosť prvoradá. Sú ľahké, ale napriek tomu priestranné, majú ergonomicky tvarovanú rukoväť s integrovanou slnečnou clonou. Jednoducho sa prenášajú a jednoducho sa inštalujú v aute.

    • Stoličky Stokke Tripp Trapp

      Stokke Tripp Trapp je geniálna vysoká stolička, ktorá spôsobila revolúciu v roku 1972 v kategórii detských stoličiek, kedy bola prvýkrát uvedená na trh. Je navrhnutá tak, aby sa zmestila priamo k jedálenskému stolu, čím je vaše dieťa v srdci vašej rodiny, čo mu umožní učiť sa, rásť a rozvíjať sa spolu s vami.

      Dôležitá informácia ohľadom ergonómie a používania stoličky Tripp Trapp.

    • Stolička Stokke Nomi

      Stolička ponúka hravý vizuálny dizajn a pohodlné sedenie v každom veku. ​Peter Opsvik navrhol Nomi na základe rovnakej myšlienky, ktorá stojí za stoličkou Tripp Trapp®; že jedlo sa môže stať uvoľnenejším a interaktívnejším a deti sa ľahšie sústredia na činnosti, ktoré sa odohrávajú pri stole, keď sa fyzické prostredie prispôsobí ich veku a potrebám.

    • Stoličky Stokke Steps

      Stokke Steps je pohodlná detská stolička, ktorá privedie vaše dieťatko k rodinnému stolu. Samostatná stolička Stokke Steps je základom sedacieho systému a spolu s ďalším príslušenstvom ponúka možnosť použitia od narodenia až do dospelého veku. Poskytuje správnu podporu a pohodlie pre každú vekovú kategóriu.

    • Stoličky Stokke Clikk

      Vysoká stolička Stokke® Clikk™ bola vyvinutá na uspokojenie všetkých vašich potrieb... všetko v jednej krabici! Perfektne navrhnutá, s hladkými líniami, pripravená na ľahké, čisté a rýchle použitie v čase určenom na kŕmenie, len „1-2-3 kliknutiami“.

    • Postieľky Stokke Sleepi

      Ocenená detská postieľka Stokke® Sleepi™ ponúka množstvo vlastností, funkcií a výhod pre Vás a Vaše dieťa. Súčasne spĺňa a presahuje ustanovenia všetkých medzinárodných bezpečnostných štandardov.

    • Postieľka Stokke Snoozi

      Keď je bábätko maličké chcete ho mať stále pri sebe. Hľadáte postieľku svojich snov? Buďte si istí, že Stokke Snoozi je ona. Vzdušné a ľahké s oválnym tvarom, Stokke® Snoozi™ pohodlne drží vaše dieťa a možno ho používať už od narodenia. 

    • Komody Stokke Sleepi / Home

      Úložný priestor pre oblečenie, hračky a všetky poklady malého objavovateľa.

    • Multifunkčný stolík Stokke MuTable

      MuTable je prvý multifunkčný hrací stôl pre deti s nekonečným množstvom hier a príslušenstva. Má ocenený dizajn vyrobený z masívneho dreva, je všestranný, odolný a ľahko sa čistí.

    • Vaničky Stokke Flexi Bath a príslušenstvo

      Máte malé, stiesnené priestory v kúpeľni? Problémy s uskladnením vaničky, či stojana na vaničku už nemusíte viac riešiť. Praktické skladacie vaničky Stokke Flexi Bath vás zaujmú nielen svojich trendovým dizajnom, ale hlavne svojim praktickým využitím použitím.

    • Kufrík do lietadla Stokke JetKids

      Prémiový cestovný kufrík Stokke JetKids premení cestovanie v ekonomickej triede na zážitok z cestovania v prvej triede.

    • Detské nosiče Stokke a príslušenstvo

      Nosič Stokke® Limas™ kombinuje výhody zavinovačky s ergonomickým nosičom a možno ho používať od narodenia. Vyrobený je z mäkkej bavlny, s rastom vášho dieťaťa sa rozširuje, aby bolo dieťatko vždy v maximálnom pohodlí. Nosič má jednoduché použitie - jednoducho si zapnite opasok, po nasadení nosiča utiahnite popruhy a uviažte ich na dvojitý uzol. Hor sa za dobrodružstvami spoločne s Vašim pokladom.

    • Outlet Stokke

        

    Zobraziť 1 - 48 z 435 položiek
    PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

    Sledujte nás na Facebooku

    Kamenná predajňa

    Kamenná predajňa:
    BabyMarket
    Jarabinková 6/B
    821 09 Bratislava

    Otváracie hodiny

    Po-Pia: 10:00 - 18:00
    So: na objednávku
    Ne: zatvorené

    E-shop

    Obsluhované v čase

    Po - Pia: 10:00 - 18:00