Katalóg

Dostupnosť
Výrobca

INGLESINA

Novonarodené dieťa. Život, ktorý sa začína. Prvá cesta domov, prvé prechádzky, prvé neskutočné úspechy. Z tohto dôvodu, sa značka Inglesina, od roku 1963, zaviazala k vytváraniu produktov a riešení, ktoré zaručia najlepšiu pohodu detí počas ich cesty spoznávaním sveta.

Podkategórie

  • Kočíky Inglesina Aptica XT

    Modelom Aptica XT sa dostáva koncept od Inglesiny na novú úroveň. Pohodlie a ochrana bábätká sú zaistené mimoriadne priestrannou, pevnou a dokonale vybavenou hlbokou vaničkou a navyše dokonale odpruženým podvozkom vybaveným patentovanou technológiou individuálne nastaviteľného odpruženia. 

  • Kočíky Inglesina Quid 2 / Quid

    Inglesina QUID a Inglesina QUID 2 sú veľmi kompaktné a pritom vo vnútri priestorné športové kočíky, ktoré využijete od narodenia až do cca 4 rokov dieťaťa. Vhodné tiež na cestovanie a pre leteckú dopravu.

  • Autosedačky a bázy Inglesina

    Bázy k autosedačkám Inglesina

  • Kočíky Inglesina Maior

    Inglesina Maior je úplne nový, veľmi kompaktný športový kočík s vynikajúcimi parametrami, je určený pre deti od narodenia do 22 kg (do približne 4 rokov).

  • Kočíky inglesina Now

    Športový kočík Inglesina Now je nový a dynamický, malý pre svoju veľkosť, veľký pre svoj výkon. Tak obratný a ľahko ovládateľný, že dokáže každú jazdu premeniť na zábavné a napínavé preteky.

  • Príslušenstvo ku kočíkom Inglsina

    Príslušenstvo ku kočíkom Inglesina

Zobraziť 1 - 48 z 58 položiek
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00