CYBEX Pallas G i-Size Soho Grey Zväčšiť

Autosedačka CYBEX Pallas G i-Size Soho Grey

Pallas G i-Size, je autosedačka, ktorú môže vaše dieťa využívať spoľahlivo po dobu 10 rokov.

Táto 2 v 1 autosedačka rastie spolu s vaším dieťaťom, vďaka čomu mu zaisťujete optimálnu oporu a bezpečie pri cestovaní. 

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Streda 17.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

PALLAS G i-SIZE

- UN R129/03
- 76 - 150 cm, >15 mesiacov až do cca 12 rokov
- od cca 9 až do 50 kg

Základné informácie:
- D 405 mm / Š 595 mm / V 590 mm
- váha: 8,9 kg

Už niekoľko rokov si rodičia vyberajú detské autosedačky CYBEX Pallas, aby svojím deťom zaistili dostatočné bezpečie. Najnovší model tejto mnohokrát oceňovanej rady, Pallas G i-Size, poskytuje spoľahlivú ochranu po dobu viac ako 10 rokov. Táto 2 v 1 autosedačka rastie spolu s vaším dieťaťom, vďaka čomu mu zaisťuje optimálnú podporu behom jeho vývoja. Nový, vylepšený bezpečnostný pult poskytuje prvotriednu ochranu, pohodlie, slobodu pohybu a zároveň vám uľahčuje posadenie a pripútanie dieťaťa. Pokiaľ dieťa počas cesty zaspí, patentovaná naklápajúca sa opierka hlavy napomáhá udržať jeho hlavu v chránenej poícii. Pallas G i-Size je dokonalým spoločníkom na cestovanie, vždy pripravený chrániť vaše dieťa.

Použiteľnosť viac ako 10 rokov
Autosedačka Pallas G i-Size rastie spolu s vaším dieťaťom od batoľaťa až do cca 12 rokov. Do váhy 21 kg je dieťa pripútané pomocou bezpečnostného pultu. Neskôr je pult nahradený bezpečnostným pásom a autosedačka tak poskytuje bezpečnú ochranu až do doby, keď dieťa dosiahne výšky 150 cm (cca 12 rokov).

O viac ako 40 % nižšie zaťaženie krku*
Zdokonalený bezpečnostný pult napomáhá znížiť riziko zranenia krku pri čelnej zrážke a má v tomto ohľadelepšie výsledky, ako bežný systém pásov. Při čelnom náraze sa dieťa oprie o bezpečnostný pult, ktorý funguje podobne ako nafúknutý airbag a sila nárazu sa rozloží cez jeho celú plochu. Vďaka tomu sa znižuje zaťaženie citlivej oblasti krku a je ochránená hlava dieťaťa.
*V porovnaní s bežnou autosedačkou so systémom pásov pri čelnom náraze.

Zabezpečenie dieťaťa za pár sekúnd
Vďaka integrovanému nastaviteľnému bezpečnostnému pultu je pripútanie dieťaťa v autosedačke jednoduché, rýchle a spoľahlivé. Výsledky priezkumu ukazujú, že pri autosedačke s bezpečnostným pultom hrozí nižšie riziko nesprávneho použitia ako pri bežnom systéme pripútania dieťaťa pásom.* Tento nový bezpečnostný pult je vybavený praktickým systémom spon, vďaka ktorým sa nemusíte pracne naťahovať pri pripútavaní dieťaťa cez autosedačku pásom. Možnosť prispôsobenia bezpečnostného pultu zaisťuje výnimočné pohodlie pre vaše dieťa.
* Müller G.; Kühn M.; Karakus B. ; Bende J. 2019. “Nesprávné použitie detských bezpečnostných systémov: Dodatočné aspekty terénnej štúdie 2017 GDV.“
Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e. V., Forschungsbericht Nr. 55.

Zabraňuje prepadnutiu hlavy dieťaťa dopredu počas spánku
Patentovaná 3pozičná naklápacia opierka hlavy zabraňuje prepadnutiu hlavy dieťaťa dopredu behom spánku. Hlava dieťaťa tak zostává v bezpečnej zóně detskej autosedačky, ktorá poskytuje optimálnu ochranu, predovšetkým pri bočnom náraze. Tri možnosti nastavenia vám umožňujú zvoliť pozíciu, ktorá vašemu dieťaťu najviac vyhovuje.

Vylepšená integrovaná ochrana pri bočnom náraze
Systém lineárnej ochrany pri bočnom náraze (Linear Side-impact Protection System Plus) poskytuje zvýšenú bezpečnoť v prípade nárazu z boku. V porovnaní s rovnakou autosedačkou bez bočnej ochrany znižuje L.S.P. Systém Plus silu bočného nárazu o viac ako 20 %.

Intuitívna, jednoduchá a bezpečná inštalácia
O jednoduchú a bezpečnú inštaláciu autosedačky sa stará pripojenie ISOFIX a Top Tether. Zatieľ čo ISOFIX uľahčuje správnu inštaláciu autosedačky, Top Tether poskytuje dodatočné uchytenie pre vyššiu bezpečnosť a stabilitu. Obe pripojenia sú vybavené farebnými indikátormi pre overenie správnej inštalácie.

Jednoduché nastavenie do pozície na spánok
Polohovanie autosedačky jednou rukou vám pomáhá udržať dieťa v pohodlí a v dobrej nálade. Dieťa akéhokoľvek veku je možné v autosedačke jednoducho naklopiť a umožniť mu tak na cestách príjemný odpočinok.

Cirkulácia vzduchu pre pohodlie dieťaťa aj počas horúcich dní

Systém cirkulácie vzduchu umožňuje, aby cez autosedačku neustále prúdil chladivý vzduch, ktorý zabraňuje prehrievaniu dieťaťa. Dietaťu je tak zabezpečená pohodlná teplota aj počas horúcich dní.

Vlastnosti:
- spĺňa i-Size normu (UN R129/03)
- dlhhá doba použiteľnosti
- vylepšený integrovaný bezpečnostný pult so systémom spon
- 3pozičná naklápacia opierka hlavy
- vylepšená ochrana pri bočnom náraze (L.S.P. System Plus)
- pripojenie pomocou ISOFIX a Top Tether
- ukazovateľ správnej inštalácie
- možnosť nastavenia do pozície ľahu jednou rukou
- systém cirkulácie vzduchu

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00