Nový vylepšený kočík do každého terénu Bugaboo FOX 3 je výsledkom viac ako 20-ročnej inovácie kočíkov a vyznačuje sa prevratnou ergonómiou, novými a vylepšenými materiálmi a trendovými farbami, vďaka ktorým vyniknete.

Čo je nové na kočíku FOX 3 oproti kočíku FOX 2?

  • Vysoko odvetrávaná hlboká vanička
  • Rýchloupínacie popruhy so super mäkkými ramennými vypchávkami
  • Vysoko kvalitný priedušný matrac
  • Nový materiál použitý na poťahy z inovatívnej tkaniny mäkkej na dotyk
  • Nové vzrušujúce možnosti, čo sa týka štýlu a prémiových detailov
  • Nové štítky, vyšívané logá, vyváženejší a prémiovejší vzhľad           

                   Fox 3 

FOX 3 je najpohodlnejší kočík, s ktorým môžete urobiť čokoľvek a kdekoľvek Vy a váš novorodenec alebo batoľa.

Ponúka:

  • Jednoduché manévrovanie
  • Pokročilé odpruženie
  • Ergonomický dizajn
  • Nadizajnovaný podľa vašich predstáv 

Stačí zatlačiť končekmi prstov

Bugaboo Fox 3 je tak citlivý, že ste pripravení sa pohnúť len jediným dotykom. Spoznávajte vonkajšie vychodené chodníčky alebo sa s ľahkosťou prejdite v dopravnej špičke. 

Pokročilé odpruženie

Ikonický centrálny kĺb spojený so 4-kolesovým odpružením a veľkými kolesami odolnými proti prepichnutiu zaisťuje hladkú a stabilnú jazdu, ktorá je ideálna na dlhé a ničím nerušené zdriemnutia počas prechádzok. Inovatívny centrálny kĺb funguje v dokonalej harmónii so zvyškom kočíka, aby absorboval otrasy pri stúpaní po obrubníkoch a prechodoch po vydláždených chodníkoch pre extra pohodlie pre vaše dieťa. 

Nová odvetrávaná hlboká vanička 

Priestranná hlboká vanička s novým ventilačným systémom zabezpečí pre vášho novorodenca väčší komfort pri regulácii prirodzenej teploty tela a podporí jeho zvedavosť ohľadom toho, čo sa deje vonku. 

        Fox 3 strieška Fox 3 vanička Fox 3 rozzipsovaná strieška

Rýchloupínacie popruhy

Vaše rastúce dieťa bude pripravené na „vzlietnutie“ v priebehu niekoľkých sekúnd. Super mäkké ramenné vypchávky, 5 bodová pracka a bezpečné popruhy sa dajú zapnúť samostatne, robia z Fox 3 jedno z najbezpečnejších miest v meste. 

                      fox 3 popruhy fox 3 matrac

Vysoko priedušný matrac

Vysoko kvalitný matrac, ktorý prirodzene podporuje spánok s pokročilou 3D sieťovinou zvyšuje priedušnosť, čo podporuje reguláciu telesnej teploty vášho dieťaťa, takže sa cíti komfortne, nezávisle na počasí. 

Farebnosť vašich dobrodružstiev 

Nová škála farieb je viac než len o farbách. Je pozvánkou na objavovanie sveta spolu s vašou rastúcou rodinou. Búrlivo modrá ( Stormy Blue) strieška pôsobí ako dobrodružstvo na pláži, zatiaľ čo lesný zelený (Forest Green) fusak môže inšpirovať k nájdeniu tajného miesta na improvizovaný piknik. Dobrodružstvo čaká... 

Nadizajnovaný podľa vašich predstáv

Vyberte si už z hotových setov kočíkov od Bugaboo alebo buďte kreatívni a vytvorte si svoj vlastný vzhľad ...

Môžete tak urobiť na našom e-shope www.babymarket.sk alebo za pomoci našich skúsených predajcov priamo v našej kamennej predajni BabyMarket v Bratislave. 

Doplnky

Dokončite si celkový vzhľad za pomoci doplnkov a vyberte si zo širokej škály podľa farieb alebo podľa toho, čo je nutné pre dieťa, mamičku až po to, čo sa vám páči a chcete mať.

Nezabudnite pri tom na dôležitosť autosedačky a fusaku.

Autosedačka Turtle Air by Nuna vás bude sprevádzať na cestách od prvej jazdy z nemocnice až po všetky vaše ďalšie dobrodružstvá.

Fusaky udržia vaše dieťa v teple počas aj tých najchladnejších dní a jednoducho si ich farebne zladíte s farbou striešky alebo kočíka.