Čo je nové na kočíku FOX 5 oproti kočíku FOX 3?

1. Mechanizmus nastavenia rúčky a skladanie jednou rukou. Nastavenie sklonu operadla jednou rukou, nastavenie dĺžky opierky nôh jednou rukou, nastavenie dĺžky striešky.

2. Vylepšená manévrovateľnosť vďaka novej konštrukcii podvozku (ťažisko posunuté dozadu)

3. Opierku nôh a striešku je možné predlžiť, čo umožňuje kočíku rásť s vaším dieťaťom.

4. Astro Purple - nová exkluzívna farba Fox 5, ktorá je trendová a zároveň nadčasová.

5. Menej bielych tlačidiel a nový dizajn kolies pre vyváženejší a prémiovejší vzhľad.

6. Kôš pod sedadlom zväčšený s výsuvnými chlopňami. Teraz je možné uložiť ešte viac vecí, ktoré budete potrebovať na každodenné dobrodružstvá.

7. Miesto na pripevnenie skejtíka bolo posunuté o 2,5 cm na stranu pre väčší priestor pri chôdzi.

8. Kočík v zloženom stave dokáže stáť.

9. Línia stehov na rukovätiach pre prémiový vzhľad a dojem.

10. Vyššia poloha sedadla a vaničky - o 1 cm vyššie oproti Fox 3

Stačí zatlačiť končekmi prstov

Bugaboo Fox 5 je tak citlivý, že ste pripravení sa pohnúť len jediným dotykom. Spoznávajte lesné chodníčky alebo sa s ľahkosťou prejdite v dopravnej špičke. 

Pokročilé odpruženie

Ikonický centrálny kĺb spojený so 4-kolesovým odpružením a veľkými kolesami odolnými proti prepichnutiu zaisťuje hladkú a stabilnú jazdu, ktorá je ideálna na dlhé a ničím nerušené zdriemnutia počas prechádzok. Inovatívny centrálny kĺb funguje v dokonalej harmónii so zvyškom kočíka, aby absorboval otrasy pri stúpaní po obrubníkoch a prechodoch po vydláždených chodníkoch pre extra pohodlie pre vaše dieťa. 

Nová odvetrávaná hlboká vanička 

Priestranná hlboká vanička s ventilačným systémom zabezpečí pre vášho novorodenca väčší komfort pri regulácii prirodzenej teploty tela a podporí jeho zvedavosť ohľadom toho, čo sa deje vonku. 

Rýchloupínacie popruhy

Popruhy športového sedadla obsahujú mäkké ramenné vypchávky. 5 bodové bezpečnostné popruhy sa dajú zapnúť samostatne. Tieto robia z Fox 5 jedno z najbezpečnejších miest v meste. 

Vysoko priedušný matrac

Vysoko kvalitný matrac, ktorý prirodzene podporuje spánok s pokročilou 3D sieťovinou zvyšuje priedušnosť, čo podporuje reguláciu telesnej teploty vášho dieťaťa, takže sa cíti komfortne, nezávisle na počasí. 

Farebnosť vašich dobrodružstiev 

Nová škála farieb je viac než len o farbách. Je pozvánkou na objavovanie sveta spolu s vašou rastúcou rodinou.. Dobrodružstvo čaká... 

Nadizajnovaný podľa vašich predstáv

Vyberte si už z hotových setov kočíkov od Bugaboo alebo buďte kreatívni a vytvorte si svoj vlastný originál.

Môžete tak urobiť na našom e-shope www.babymarket.sk alebo za pomoci našich skúsených predajcov priamo v našej kamennej predajni BabyMarket v Bratislave. 

Doplnky

Dokončite si celkový vzhľad za pomoci doplnkov a vyberte si zo širokej škály podľa farieb alebo podľa toho, čo je nutné pre dieťa, mamičku až po to, čo sa vám páči a chcete mať.

Nezabudnite pri tom na dôležitosť autosedačky a fusaku.

Autosedačka Turtle Air by Nuna vás bude sprevádzať na cestách od prvej jazdy z nemocnice až po všetky vaše ďalšie dobrodružstvá.

Fusaky udržia vaše dieťa v teple počas aj tých najchladnejších dní a jednoducho si ich farebne zladíte s farbou striešky alebo kočíka.