Kočíky značky HARTAN sú skutočne špeciálne. Musia spĺňať tie najvyššie nároky do posledného detailu. Sú bezpečné, čo sa týka použitých materiálov a bezpečné, čo sa týka používania.

Kočíky HARTAN poskytnú pohodlie vám aj vášmu dieťatku. Sú to najlepšie pre vás a vašich blízkych. Sú vyrobené na mieru pre vás priamo v Nemecku.

                 

Kočíky HARTAN z kolekcie Selection

štýlové, elegantné a sofistikované, vo svojej triede.

Čierny podvozok s vysoko kvalitnou koženou rukoväťou zdôrazňuje sofistikovaný charakter tejto edície.

Modely kočíka Selection sú k dispozícii v deviatich štýlových prevedeniach so zodpovedajúcim príslušenstvom. Tri z nich sú dostupné s ručnou brzdou.

Model Viva GTR bol ocenený cenou Plus X Award za najlepší produkt roka 2020.

Tento model presvedčil svojim športovým prevedením, flexibilitou a maximálnym komfortom jazdy.

Precízne prepracovaný povrch rukoväte v koženom vzhľade podčiarkuje vysoko kvalitný charakter tejto kolekcie.

Pneumatiky Solight Ecco poskytujú optimálny jazdný komfort a 5-lúčový dizajn s aplikáciou loga zas dodáva jedinečný štýl.

                               

Kočíky HARTAN z kolekcie Avant-garde Mercedes-Benz 

Naučia vášho potomka, čo je to štýl a zážitok z jazdy doslova už v kolíske. Doprajú vám pocit ako pri jazde „veľkým“ Mercedesom.

Ergonomická funkčnosť, osvedčená bezpečnosť a inovatívne materiály sa spájajú s moderným, športovým vzhľadom, vyvinutým v tesnej spolupráci s oddelením dizajnu spoločnosti Mercedes-Benz.

Zvláštnou novinkou sú športové 5-lúčové kolesá v dizajne inšpirovanom AMG s odpruženými pneumatikami so vzduchovými komorami, ktoré sú k dispozícii aj pre novú triedu C.

Nastaviteľné športové sedadlo GTX s ventilačnou zónou a tichou polohovateľnou strieškou, sklopnou slnečnou clonou a teleskopickou rukoväťou v koženom vzhľade s dvojitým švom sú ďalšie praktické vlastnosti vysoko kvalitného dizajnu.

Pre prvých 6 mesiacov si jednoducho nainštalujete jediným kliknutím na podvozok hlbokú vaničku. Hlboká vanička je extrémne ľahká, rýchlo sa inštaluje a je ergonomicky polstrovaná. Zvláštnosťou je nastaviteľná opierka chrbta, ktorá poskytuje pohodlie dieťaťu a rodičom.

 

                   

Kočíky HARTAN z kolekcie Mercedes AMG 

Hartan a Mercedes-AMG GmbH uviedli na trh svoju prvú spoločnú kolekciu kočíkov v štýle vysoko exkluzívnych automobilov. V spolupráci s dizajnérskym tímom Mercedes-Benz sa Mercedes-AMG a Hartan spojili a vytvorili jedinečný model kočíka, ktorý veľmi osobitým spôsobom kombinuje športové vlastnosti, flexibilitu a maximálny komfort jazdy.

Dizajnéri odviedli skvelú prácu a vytvorili mimoriadne kompaktný kočík, s extrémne malými rozmermi v zloženom stave. I napriek tomu je  kočík Hartan AMG doma v každom teréne. Vizuálnym vrcholom sú kolesá s lúčom Trigon v pôvodnom dizajne AMG.

Kočík AMG GT je veľmi komfortný. Plochy na sedenie a polohovanie sú s láskou vyrobené z materiálu Dinamica, pôvodného materiálu použitého v automobiloch, ktorý musí odolávať vysokým požiadavkám na kvalitu automobilového priemyslu.

Športové sedadlo možno umiestniť v smere i protismere jazdy a má viacnásobne nastaviteľné operadlo vrátane polohy ležania. Medzi ďalšie užitočné funkcie patrí výškovo nastaviteľná opierka nôh, sklopná slnečná clona pre dodatočnú ochranu pred slnkom vrátane vetracej zóny, ako aj výškovo nastaviteľná rukoväť s farebne zladenými a kvalitne našitými ozdobnými stehmi. .

Detské autosedačky je možné používať aj vďaka zodpovedajúcemu adaptéru (príslušenstvo). Ako sa na skutočné športové auto patrí, model je štandardne vybavený ručnou brzdou a 5-bodovým bezpečnostným pásom.

Kočík AMG GT je možné používať od narodenia s hlbokou vaničkou „Premium“ (príslušenstvo) a je k dispozícii v dvoch senzačných prevedeniach - AMG GT BLACK s grafitovo šedým/červeným rámom a AMG GT GRAPHIT s grafitovo šedým/zeleným rámom.

                   

S kočíkom Hartan je to rovnaké ako s obľúbeným autom. Treba ho vidieť, vyskúšať si ho, užiť si jeho komfort a jazdné vlastnosti a jeho kvalita vás utvrdí v tom, že ho chcete parkovať pred vašim domom alebo priamo v ňom.

Všetky kočíky Hartan si môžete starostlivo vybrať a objednať za pomoci našich skúsených predajcov priamo v našej kamennej predajni BabyMarket v Bratislave.