-10 %
CYBEX Cloud Z i-size Jeremy Scott WINGS Zväčšiť

Autosedačka CYBEX Cloud Z i-size Jeremy Scott WINGS

B2000621

Autosedačka skupiny Sk.  45 - 87 cm, od narodenia až do cca 18 mesiacov ( UN R129 / 02 )

Jeremy Scott je uznávaným, rebelským tvorcom módy 21.storočia. Jeho spojenie so značkou CYBEX prinieslo prepojenie pop-artu s funkčného dizajnu.

Cybex  Wings je extravagantný a elegantný zároveň.  

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Streda 20.03.2024
Cena

404,96 € s DPH

449,95 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Funkcie

- súčasť modulárneho systému Z-Line 
- otočný mechanizmus pre jednoduchšiu obsluhu 
- ergonomická pozícia úplneho ľahu 
- LSP systém 
- 11pozičná výškovo nastaviteľná opierka hlavy 
- odnímateľná novorodenecká vložka 
- integrovaná XXL sklápacia slnečná strieška 
- možnosť použitia v rámci tzv. Cestovného systému 
- energiu absorbujúce materiály

MODULÁRNY SYSTÉM
Zostaňte flexibilný - v rámci modulárneho systému Z-Line možno na základňu Base Z nasadiť autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size.

V rámci modulárneho systému Z-Line možno autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size nasadiť na základňu Base Z a zaistiť tak bezpečné cestovanie pre deti od narodenia až do 105 cm (cca 4 roky). Vďaka inovatívnemu otočnému mechanizmu základne Base Z je možné otáčať autosedačku Cloud Z i-Size z pozície proti smeru jazdy do pozície pre jednoduchý nástup a výstup. Autosedačka je ďalej vybavená odnímateľnou novorodeneckou vložkou, ktorá znižuje riziko nebezpečného prepadnutiu hlavy dieťaťa dopredu počas spánku. Po nasadení autosedačky na kočík je možné nastaviť ergonomickou pozíciu úplneho ľahu.

Bezpečnosť je v CYBEX hlavnou prioritou. Flexibilné materiály autosedačky Cloud Z i-Size absorbujú sily nárazu a pomáhajú s ochranou dieťaťa. Pri bočnom náraze sa kombinácia energie absorbujúcej do škrupiny a systému LSP postará o zvýšenú bezpečnosť a redukciu síl nárazu až o cca 25%. Bezpečnostnú výbavu ďalej dopĺňajú extra široké Y-pásy s mäkkým čalúnením a výškovo nastaviteľná opierka hlavy. Vďaka týmto funkciám je zaistené dokonalé pohodlie počas jazdy a vysoká úroveň bezpečnosti pri nehode. Bezpečnosť a inovácie sa snúbi s hladkým dizajnom: Cloud Z i-Size dá pomocou adaptérov jednoducho pripevniť na kočíky CYBEX a iné vybrané modely od ostatných výrobcov a vytvoriť tak praktický cestovný systém.

OTOČNÝ MECHANIZMUS
Poskytuje pohodlné ukladanie a vyberanie dieťaťa z autosedačky bez prílišného namáhania chrbta rodičia. Navyše uľahčuje zmenu medzi pozíciami autosedačky.

LSP SYSTÉM
Ponúka zvýšenú bezpečnosť pri bočnom náraze. V kombinácii s energiu absorbujúcou škrupinou znižuje silu bočného nárazu až o cca 25%.

ENERGIU ABSORBUJÚCA ŠKRUPINA
Bezpečnosť je hlavnou prioritou u všetkých autosedačiek CYBEX. Flexibilná štruktúra materiálu absorbuje sily nárazu a napomáha ju odvádzať preč od dieťaťa.

VÝŠKOVO NASTAVITEĽNÁ OPIERKA HLAVY
Pre prispôsobenie autosedačky vášmu rastúcemu dieťaťu môžete nastaviť jednu z 11 možných pozícií. Pomocou integrovaného vedenia pásov možno nastavenie opierky hlavy vykonať ľahko behom pár sekúnd.

CESTOVNÝ SYSTÉM
Autosedačku možno pomocou adaptérov jednoducho pripevniť na kočíky CYBEX a iné vybrané modely od ostatných výrobcov a vytvoriť tak praktický cestovný systém.

ERGONOMICKÁ POZÍCIA ÚPLNEHO ĽAHU
Pre väčšie pohodlie v autosedačke mimo vozidla. Vnútorný sklon možno nastaviť iba jednou rukou bez nutnoti vyberania dieťa z autosedačky.

ODNÍMATEĽNÁ NOVORODENECKÁ VLOŽKA
Vďaka novorodeneckej vložke môžu deti v autosedačke ležať v pozícii takmer úplne ľahu. Tá pomáha predchádzať nebezpečnému prepadávaniu hlavy dieťaťa dopredu počas spánku, ktoré môže viesť k dýchacím problémom. Pre poskytnutie viac priestoru starším deťom by mala byť vložka vytiahnutá, akonáhle je dieťa vyššia ako 60 cm.

INTEGROVANÁ XXL SLNEČNÉ STRIEŠKA
Pre prémiovú ochranu pred vetrom a slnkom s UPF50 +.

dĺžka / šírka / výška: 670, 440, 380-600 mm 
váha: 4,8 kg

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00