MEDELA Comfy podprsenka na dojčenie - Čierna Zväčšiť

MEDELA Comfy podprsenka na dojčenie - Čierna

Bezkosticová materská podprsenka Comfy s vyberateľnou výstužou mierne tvaruje poprsie a vytvára atraktívnu siluetu. Bezšvová podprsenka pre tehotné a dojčiace ženy sa jemne prispôsobuje Vášmu meniacemu sa telu vďaka mäkkej látke a extra-elastickému pásu pod prsiami.

Na sklade
Doručíme: Utorok 30.04.2024
Cena

40,80 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Medela materská podprsenka poskytuje pohodlie a dobre sedí

Bezšvová podprsenka pre tehotné a dojčiace ženy s odopínacími ramienkami. Ako súčasť sortimentu materskej bielizne, ktorý ponúka spoločnosť Medela, táto veľmi jemná a pohodlná materská podprsenka zaisťuje každodenný komfort pri každom kroku Vašej cesty v období tehotenstva a dojčenia.

Výhody Comfy podprsenky

Comfy podprsenka bola navrhnutá tak, aby sa prispôsobovala Vášmu meniacemu sa telu. Bezkosticové a bezšvové prevedenie zaisťuje každodenné pohodlie v období tehotenstva a dojčenia. Dvojvrstvová predná strana a vyberateľná penová výstuž Vám ponúka podporu a diskrétnosť. A naše  rozopnutie košíčkov jednou rukou pomocou klipu „open-and-close“ uľahčuje priebeh dojčenia.

  •  Extra-elastický pás pod prsiami rastie s Vami: Jemný a extra-pružný pás pod prsiami sa prispôsobuje Vášmu rastúcemu brušku.
  •  Vyberateľné výstuže vytvárajú diskrétnosť: Bezkosticová podprsenka pre tehotné a dojčiace ženy jemne tvaruje poprsie a vytvára atraktívnu siluetu vďaka mäkkým a vyberateľným výstužiam.
  •  Bezšvová pre pohodlie a komfort: Mäkký, elastický materiál a bezšvové prevedenie podprsenky Comfy poskytujú pohodlie a dobre sedí.
  •  Jednoduchá manipulácia: S klipmi pre odopínanie košíčkov jednou rukou sa manipuluje rýchlo a jednoducho.

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00