-5 %
INGLESINA Maior Charcoal Grey Zväčšiť

Športový kočík INGLESINA Maior Charcoal Grey

Inglesina Maior je úplne nový, veľmi kompaktný kočík s vynikajúcimi parametrami, ktorý je určený pre deti od narodenia do 22 kg (do približne 4 rokov).  

Balenie obsahuje kočík, nánožník, pláštenku. Všetky zipsy kočíka sú vodotesné. Operadlo môžete nastaviť do ľahu, vďaka čomu si bude môcť dieťa pri prechádzke zdriemnuť. Rám kočíka Inglesina Maior je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi ľahký, ale zároveň mimoriadne odolný, váži iba 7,9 kg, čo z neho robí jeden z najľahších kočíkov v tomto segmente. 

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Utorok 23.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Kočík má veľké sedadlo, vďaka čomu je dokonalý aj pre väčšie deti. Kočík môžete zložiť a rozložiť jednou rukou - je to veľká úľava pre každú matku. Tento kočík si dobre poradí aj v teréne, a to vďaka veľkým kolieskam s guľôčkovými ložiskami. Mäkké odpruženie kočíka je stvorené aj do náročnejšieho terénu. Rozsiahle vybavenie kočíka Vám umožní používať ho celý rok. Balenie obsahuje nánožník a pláštenku. Všetky zipsy kočíka sú vodotesné. Operadlo môžete nastaviť do ľahu, vďaka čomu si bude môcť dieťa pri prechádzke zdriemnuť. Rám kočíka Inglesina Maior je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi ľahký, ale zároveň mimoriadne odolný, váži iba 7,9 kg, čo z neho robí jeden z najľahších kočíkov v tomto segmente.

Rozmery kočíka sú 52,5 x 63 x 29 cm.

Kočík Inglesina Maior je určený pre deti od narodenia do 22 kg (do približne 4 rokov).

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00