-5 %
INGLESINA Maior Horizon Grey Zväčšiť

Športový kočík INGLESINA Maior Horizon Grey

B2101234x

Inglesina Maior je úplne nový, veľmi kompaktný kočík s vynikajúcimi parametrami, je určený pre deti od narodenia do 22 kg ( do približne 4 rokov ).  

Balenie obsahuje kočík, nánožník, pláštenku. Všetky zipsy kočíka sú vodotesné. Operadlo môžete nastaviť do ľahu, vďaka čomu si bude môcť dieťa pri prechádzke zdriemnuť. Rám kočíka Inglesina Maior je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi ľahký, ale zároveň mimoriadne odolný, váži iba 7,9 kg čo z neho robí jeden z ľahších kočíkov v tomto segmente. 

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Kočík má veľké sedadlo, vďaka čomu je dokonalý aj pre väčšie deti. Kočík môžete zložiť a rozložiť jednou rukou - je to veľká úľava pre každú matku. Tento kočík si dobre poradí aj v teréne, a to vďaka veľkým kolieskam s guľôčkovými ložiskami. Mäkké odpruženie kočíka je stvorené aj do náročnejšieho terénu. Rozsiahle vybavenie kočíka vám umožní používať ho celý rok. Balenie obsahuje nánožník, pláštenku. Všetky zipsy kočíka sú vodotesné. Operadlo môžete nastaviť do ľahu, vďaka čomu si bude môcť dieťa pri prechádzke zdriemnuť. Rám kočíka Inglesina Maior je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi ľahký, ale zároveň mimoriadne odolný, váži iba 7,9 kg čo z neho robí jeden z ľahších kočíkov v tomto segmente.

Rozmery kočíka sú 52,5 x 63 cm x 29 cm.

Kočík Inglesina Maior je určený pre deti od narodenia do 22 kg ( do približne 4 rokov ).

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00