Katalóg

    Dostupnosť
    Výrobca

    BUGABOO

    Bugaboo svojimi kočíkmi a ďalšími doplnkami pomáha rodinám vytvárať nekonečné chvíle zábavy a objavovania nových vecí na každom kroku. Rodičovstvo je to najväčšie dobrodružstvo, aké kedy môžete absolvovať. A s malým parťákom po svojom boku si môžete užiť rôzne druhy zábavy a robiť všetko.

    Podkategórie

    • Kočíky Bugaboo

      U nás nájdete kočík Bugaboo pre každú rodinu. Pohodlné kočíky do každého terénu, kompaktné kočíky do mesta aj na cesty, súrodenecké kočíky pre viac ako jedno dieťa. Stačí si len vybrať.

    • Príslušenstvo ku kočíkom Bugaboo

      Viac ako len kočíky. Či už sa potrebujete zbaliť alebo si užiť slnečné lúče, Bugaboo rad štýlových doplnkov vás v tom podporí. Zistite viac o doplnkoch a príslušenstve značky Bugaboo.

    • Autosedačky Bugaboo Turtle a Owl

      Bugaboo Turtle Air by Nuna je ľahká, bezpečná a pohodlná autosedačka. Prejdite z auta do kočíka a späť, bez vyrušenia, či zobudenia vášho dieťatka.

    • Stolička Bugaboo Giraffe

      Bugaboo Giraffe je presne to, čo vám pomôže v kuchyni. Deti radi zdieľajú chvíle s vami v kuchyni. Niekedy s vlastnou táckou, inokedy priamo pri stole. Takéto chvíle sú vždy príjemne. Stolička sa dá ľahko nastaviť nielen pre deti ale aj pre dospelých.

    • Cestovné postieľky Bugaboo Stardust

      Bugaboo Stardust je jedinečná cestovná postieľka, ktorú rozložíte v priebehu 1 sekundy. Rýchle rozloženie a zloženie, maximálny komfort, jednoduchý prenos. Uľahčí spánok vám aj vášmu dieťatku. Rozloží sa za 1 sekundu vďaka jej dizajnu všetko v jednom a vstavanému matracu. Nadobro to zmení spôsob, akým budete premýšľať o spánku. 

    Zobraziť 241 - 266 z 266 položiek
    PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

    Sledujte nás na Facebooku

    Kamenná predajňa

    Kamenná predajňa:
    BabyMarket
    Jarabinková 6/B
    821 09 Bratislava

    Otváracie hodiny

    Po-Pia: 10:00 - 18:00
    So: na objednávku
    Ne: zatvorené

    E-shop

    Obsluhované v čase

    Po - Pia: 10:00 - 18:00