Katalóg

Dostupnosť
Výrobca

Kočíky Bugaboo

U nás nájdete kočík Bugaboo pre každú rodinu. Pohodlné kočíky do každého terénu, kompaktné kočíky do mesta aj na cesty, súrodenecké kočíky pre viac ako jedno dieťa. Stačí si len vybrať.

Podkategórie

  • Akciové sety Bugaboo
  • Bugaboo Fox 5

    Po úspešných modeloch rady Fox prichádza nový kráľ na trón, zoznámte sa s najpokročilejším kočíkom z portfólia Bugaboo, predstavujeme FOX 5. Náš najnovší kočík bude rásť s vaším dieťatkom vďaka možnosti prispôsobiť dĺžku opierky nôh a takisto aj výšku striešky.

  • Bugaboo Dragonfly

    Nový skladný kočík na dlhé prechádzky ktorý zvládne aj velkomesto

  • Bugaboo Fox Cub

    Bugaboo Fox Cub je náš nový terénny kočík plný užitočných vecí pre každodenné dobrodružstvá. Vďaka pokročilému odpruženiu, skvelej manévrovateľnosti a priestrannému nákupnému košíku ste pripravení vyraziť objavovať svet s vaším dieťatkom od prvého dňa.

  • Bugaboo Fox 3 / Fox 2

    Nový vylepšený kočík do každého terénu Bugaboo FOX 3 je výsledkom viac ako 20-ročnej inovácie kočíkov a vyznačuje sa prevratnou ergonómiou, novými a vylepšenými materiálmi a trendovými farbami, vďaka ktorým vyniknete.

  • Kočíky Bugaboo Donkey 5 Mono

    Zoznámte sa s novým Bugaboo Donkey 5. Kočík Bugaboo Donkey 5 Mono je určený pre jedno dieťa, ale pripravený na budúcnosť a rozšírenie vašej rodiny. Je dodávaný s množstvom úložného priestoru, takže si môžete vziať so sebou všetko občerstvenie a hračky, ktoré budete potrebovať na všetky vaše rodinné dobrodružstvá.

  • Kočíky pre súrodencov Bugaboo Donkey 5 Duo

    Zoznámte sa s novým Bugaboo Donkey 5. Kočík Bugaboo Donkey 5 Duo zbližuje súrodencov tak, ako žiaden iný, nikdy predtým. Je určený pre súrodencov rôzneho veku. Umožňuje súrodencom objavovať svet bok po boku. Je veľmi komfortný, no na druhej strane je menší, ako by ste si mysleli, takže sa s ním dostanete všade tam, kam potrebujete.

  • Kočíky pre dvojičky Bugaboo Donkey 5 Twin

    Kočík Bugaboo Donkey 5 Twin je špeciálne navrhnutý pre dvojčatá, pretože najlepšie veci v živote prichádzajú v pároch. Tento kočík s hlbokými vaničkami, či športovými časťami umiestnenými vedľa seba, je veľmi komfortný pre detičky ako aj pre rodičov. Je menší, než si myslíte a zmestíte sa s ním aj do úzkych priestorov.

  • Bugaboo Bee 6

    Bugaboo Bee 6 je najväčší mestský kočík, ktorý premení vaše každodenné prechádzky na dobrodružstvá, ktoré vášmu dieťatku otvoria oči. Je veľmi rýchly a obratný. Jeho kompaktný dizajn a pohodlná konštrukcia z neho robia kočík stvorený na jazdu snov pre novorodencov aj batoľatá.

  • Bugaboo Lynx

    Bugaboo Lynx je multiterénny kočík na každý deň. Je ľahký a cíti sa sebavedome na každej ceste.​ Spĺňa každodenné potreby, vďaka ktorým sú prechádzky do obchodu pre vás aj vaše dieťa rovnako pohodlné ako výlety do prírody. Je pripravený zbaliť sa a ísť. Poskladaný do jedného ľahkého kusu sa môže bez námahy vložiť do auta, či preniesť kdekoľvek.

  • Bugaboo Butterfly

    Bugaboo Butterfly je ľahký skladateľný mestský kočík na krátke aj dlhé cesty.

  • Bugaboo Ant

    Bugaboo Ant je všestranný ultra kompaktný kočík. Je malým, ale silným cestovateľom, ktorý sa dokáže vtesnať aj do tých najmenších priestorov.

Zobraziť 1 - 48 z 175 položiek
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00