-7 %
ROMER- BRITAX Autosedačka Swingfix I-size Zväčšiť

BRITAX-ROMER Swingfix I-size Autosedačka

Od narodenia - 105 cm, až do cca 4 rokov ( ECE R-129 )

S potešením Vám oznamujeme, že nová autosedačka SWINGFIX i-SIZE spoločnosti Römer získala hlavné ocenenie na poli dizajnu-IF DESIGN AWARD 2018 v kategórii výrobkov pre deti. IF International Forum Design GmbH je najstaršou nezávislou organizáciou na svete a jedným z najpopulárnejších ocenení svojho druhu. 63 členná porota nezávislých odborníkov posudzovala tento rok 6 400 výrobkov z 54 krajín.

Produkt nie je momentálne v ponuke

  • Storm Grey
    Storm Grey
  • Blue Marble
    Blue Marble
Doručíme: Utorok 02.04.2024
Cena

519,87 € s DPH

559,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Autosedačka SWINGFIX i-SIZE bola vyhodnotená ako víťaz kategórie výrobkov pre deti vďaka svojej elegantnej zaoblenej čiernej škrupine, ktorá snúbi estetické prevedenie s modernými bezpečnostnými technológiami.

4 roky, 200 týždňov, 1 500 dní, 1 autosedačka - vždy pohodlne. Počas prvých štyroch rokov svojho života vaše dieťa povyrastie o približne 52 cm. SWINGFIX i-SIZE ponúka po celú túto dobu konštantnú úroveň pohodlia. To dohromady znamená maximálny komfort pre prvých 1 500 dní života vášho dieťaťa.

 Vlastnosti:

  • SWINGFIX i-SIZE je najviac flexibilná voľba pre vaše dieťa - od narodenia do 4 rokov (105 cm).
  • Detská autosedačka otočná o 90 stupňov, ktorá prešla náročným testom Swedish PLUS, poskytuje maximálne pohodlie pre rodičov a deti.
  • Vďaka bočnému otáčaniu k otvoreným dverám vozidiel je ľahšie usadenie a pripútanie dieťaťa.
  • Nielen, že detská autosedačka vyzerá elegantne, ale tiež zahŕňa všetky naše skúsenosti s detskou bezpečnosťou - pre skvelý pocit pri každej jazde.

 Zabezpečujeme bezpečie každý deň

Bezpečnosť vášho dieťaťa je našou hlavnou prioritou. Preto v otázkach bezpečnosti nerobíme žiadne kompromisy. Naše interné štandardy sú ešte prísnejšie, než aktuálna norma ECE R129 (i-Size). Sedačka SWINGFIX i-SIZE je vybavená mnohými inovatívnymi bezpečnostnými funkciami, ako je napríklad optimalizovaná ochrana pred bočným nárazom SICT inside, ktorú dodáva špeciálny oceľový prvok vnútri sedačky.

 Kvalita vyrobená v Nemecku

Sme presvedčení, že návrh a výroba našich produktov by sa mali nachádzať čo najbližšie pri sebe. Preto bola naša sedačka SWINGFIX i-SIZE plne vyvinutá, navrhnutá aj vyrobená v Nemecku. Na schválenie tiež musela prejsť mnohými testami v našom modernom internom laboratóriu pre nárazové skúšky. Vďaka tomu môžeme našim zákazníkom zaručiť maximálnu možnú kvalitu. A to sa netýka len sedačky, ale aj poťahov a látok, ktoré sa všetky vyrábajú v Európe. To všetko robíme preto, aby sme mohli zabezpečiť, že vaše i naše deti sú na cestách vždy v bezpečí.

 

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00