Autosedačka BRITAX-ROMER Dualfix Plus - Space Black Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Dualfix Plus - Space Black

B02945

od 40 - 105 cm, až do cca 4 rokov ( ECE R-129 )

DUALFIX PLUS je bezpečná a ľahko použiteľná autosedačka, ktorá ponúka všestrannú flexibilitu a umožňuje vašej ratolesti cestovať v smere alebo proti smere jazdy. Vďaka funkcii otáčania o 360° je umiestnenie a pripútanie vášho dieťaťa rýchle a pohodlné – pre vaše dieťa aj pre vás. Užite si pohodlný spôsob cestovania od narodenia až do 105 cm ( cca. 20 kg ).

Dodanie cca 7-14 dní.
Doručíme: Utorok 30.04.2024
Cena

389,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Pohodlie pri nastupovaní

Stlačením tlačidla možno DUALFIX PLUS otočiť smerom k otvoreným dverám auta, čo vám uľahčí pripútanie dieťaťa do sedačky a zapnutie pásu. Potom otočte sedadlo späť do požadovanej polohy, kým nezapadne na miest.

Zmeňte smer jazdy

Sedačku môžete použiť proti smeru jazdy až do 105 cm (cca. 20 kg). Krátka oporná časť poskytuje väčší priestor pre nohy. Alebo môžete sedačku otočiť do smeru jazdy, stlačením tlačidla, akonáhle bude vaše dieťa dostatočne veľké.

Bezpečnosť i-Size

Sedačka DUALFIX PLUS bola vyvinutá podľa nového štandardu i-Size a je schválená podľa najnovších predpisov R129. Sedačka tak poskytuje spoľahlivú bezpečnosť pre vaše dieťa.

otáčanie o 360 stupňov

Sedačku je navyše možné otočiť k otvoreným dverám zaparkovaného auta pre ľahké umiestnenie a pripútanie vášho dieťaťa. Potom jednoducho otočte sedadlo do požadovaného smeru jazdy, kým nezapadne na miesto a môžete vyraziť.

Novorodenecká vložka

Súčasťou autosedačky je aj novorodenecká vložka ktorá bola špeciálne navrhnutá tak, aby poskytovali dodatočné pohodlie a podporu malým bábätkám. S penovými vložkami absorbujúcimi energiu zmenšuje priestor a umožňuje bábätkám rovnejšie ležať v pohodlnej, ergonomickej polohe.

Celý čas v protismere

Autosedačky otočené proti smeru jazdy ponúkajú najlepšiu ochranu v prípade čelného nárazu – najčastejší typ nehôd na cestách. Pri čelnej zrážke so sedadlom otočeným proti smeru jazdy smerujú sily nárazu na zadnú časť sedadla, zatiaľ čo zvyšná energia sa rovnomerne rozloží na hlavu, krk a hornú časť tela. Pri sedačke orientovanej v smere jazdy je energia nárazu rozložená odlišne cez konštrukciu sedačky a zadržiavací systém, čo môže mať za následok väčší dopad energie na telo dieťaťa. Odporúčame, aby deti cestovali proti smeru jazdy čo najdlhšie.

Polohovanie sedačky

Zabezpečiť pohodlie vášho dieťaťa počas cestovania je nevyhnutnosťou. To je dôvod, prečo bola táto sedačka navrhnutá s viacerými polohami naklonenia, v smere a proti smeru jazdy, ktoré si môžete ľahko nastaviť – a ponúka tak cestu bez stresu so šťastným dieťaťom.

Ľahko nastaviteľná opierka hlavy a popruhy

Naša opierka hlavy a popruhy sa dajú jednoducho nastaviť jednou rukou tak, aby vyhovovali výške vášho dieťaťa. Pri usadení dieťaťa do sedačky skontrolujte, či je opierka hlavy v správnej polohe – tesne nad ramenami.

5-bodový pás

Veríme, že 5-bodové pásy sú najbezpečnejším spôsobom, ako ochrániť vaše dieťa v autosedačke, pretože udrží vaše dieťa pevne v bezpečí sedačky. V prípade kolízie pásy rozložia sily nárazu na 5 bodov, dva na ramená, dva na boky a jeden medzi nohami. To pomáha chrániť vaše dieťa pred všetkými smermi nárazu.

Mäkké vypchávky

Naše mäkké vypchávky pohodlne padnú na hruď vášho dieťaťa. Pomáhajú obmedziť pohyb vášho dieťaťa v prípade kolízie a dodávajú ešte väčší komfort 5-bodovým bezpečnostným pásom. Navyše sa dajú ľahko vybrať napríklad kôli praniu.

Rýchlo odnímateľný poťah

Veci sa na ceste môžu pekne zamotať. Nápoje sa môžu rozliať a podobne. Preto sme navrhli poťah sedačky, ktorý možno prať v práčke. Je možné ho vyzliecť bez odstránenia popruhov, takže čistenie je rýchlejšie.

Výškovo nastaviteľná oporná noha

Oporná noha poskytuje extra stabilitu autosedačky. Minimalizuje nakláňanie a rotačný pohyb a znižuje sily pri pohybe dopredu pôsobiace na vaše dieťa počas nárazu, čím ho pomáha chrániť. Pre bezpečnú inštaláciu je možné podpornú nohu nastaviť tak, aby vyhovovala výške, ktorá je pre vaše auto najlepšia. Ľahko čitateľný indikátor vám ukáže, kedy je oporná noha pevne umiestnená na podlahe vášho vozidla.

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00