-7 %
BRITAX-ROMER Dualfix 3 i-size bundle flex iSense - Indigo Blue Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Dualfix 3 i-size bundle flex iSense - Indigo Blue

B00592x

od 61 - 105 cm, až do cca 4 rokov ( ECE R-129 )

DUALFIX 3 i-SIZE je náš dokonalý nástupnícky model pre použitie po BABY-SAFE iSENSE alebo inej detskej autosedačke. Jednoducho sa umiestni na pribalenú FLEX BASE iSENSE a ponúka vynikajúcu ochranu a komfortné pohodlie na cestách až do veku približne štyroch rokov dieťaťa. DUALFIX 3 i-SIZE spĺňa štandard i-Size a poskytuje maximálnu bezpečnosť a komfort.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Piatok 29.03.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Roky ochrany a pohodlia

DUALFIX 3 i-SIZE je vhodná pre deti od 61cm do 105cm a prispôsobuje sa rastu vášho dieťaťa, aby vždy ponúkala ten najlepší komfort a ochranu. Umožňuje jazdu v proti smeru jazdy rovnako aj v smere jazdy, akonáhle bude vaše dieťa dostatočne veľké. Aby sa vaše dieťa vždy cítilo pohodlne, môžete sedačku napolohovať.

Najlepšia ochrana - každý deň

Bezpečnosť vášho dieťaťa je našou najvyššou prioritou. Preto udržiavame naše interné štandardy vyššie ako štandardy súčasnej ECE R129 (i-Size). DUALFIX 3 i-SIZE je vybavený veľkým množstvom inovatívnych bezpečnostných prvkov: Optimalizovaný systém ochrany pri bočnom náraze SICT inside ponúka vynikajúcu bezpečnosť v prípade bočného nárazu. V kombinácii s FLEX BASE náš patentovaný systém Pivot Link ISOFIX tiež chráni vaše dieťa pri akomkoľvek type nehody, či už spredu, zboku alebo zozadu. Môžete sa na to spoľahnúť.

Vlastnosti autosedačky:

• Inteligentný cestovný systém pre deti do 4 rokov
• Spĺňa normu i-Size
• SICT INSIDE a Pivot Link na dokonalú ochranu
• 5-bodový bezpečnostný pás s protišmykovou úpravou
• Bohaté polstrovanie
• Na použitie so základňou
• Možnosť cestovať v opačnom smere
• So základňou otočnou o 360° a nastaviteľnou do 6 polôh
• Nastaviteľná opierka hlavy
• Rozšíriteľný priestor na nohy
• Jednoduchá inštalácia autosedačky
• Poťahy sa dajú odstrániť a prať v práčke pri 30 °C

Základňa Isofix Flex

Sedačku možno používať len so základňou Flex, ktorá je súčasťou súpravy. Umožňuje otáčanie sedadla o 360°. Vďaka tomu je manipulácia s dieťaťom pri nastupovaní a vystupovaní veľmi jednoduchá, ale umožňuje aj jazdu v protismere, čo je pre malé deti najbezpečnejší spôsob cestovania. Sedadlo možno zároveň pomocou základne nastaviť až do 6 polôh.

Autosedačka Dualfix 3 iSense sa na základňu inštaluje jedným kliknutím. Môžete ho ľahko otočiť do požadovanej polohy. Sedadlo sa dá nastaviť do správnej polohy vo všetkých vozidlách bez ohľadu na sklon sedadla. Hlava dieťaťa nespadne a podporí sa správny vývoj chrbtice. Dôležitou súčasťou základne je oporná noha, ktorá poskytuje dodatočnú stabilitu a správnu inštaláciu potvrdzuje zvukovým signálom. Oporná noha v kombinácii s bezpečnostným oblúkom a systémom Pivot Link minimalizuje nakláňanie a otáčanie a v prípade nehody ešte viac znižuje silu pohybu smerom dopredu, ktorá pôsobí na dieťa.

Kvalita - vyrobená v Nemecku

Bezpečnosť všetkých detí je motor, ktorý nás poháňa každý deň. Aby sme zaručili najvyššiu možnú kvalitu, celý proces vývoja produktu u nás prebieha pod jednou strechou – od prvého nápadu až po hotovú detskú sedačku. Naše štandardy sme nastavili vyššie, ako vyžaduje zákon, a pravidelne testujeme naše detské sedačky v našom najmodernejšom zariadení na testovanie nárazov. Môžete si tak byť istí, že bezpečnosť vášho dieťaťa je u nás vždy v tých najlepších rukách.

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00