-7 %
BRITAX-ROMER Kidfix I-size Moonlight Blue Autosedačka Zväčšiť

Autosedačka BRITAX-ROMER Kidfix I-size Moonlight Blue

B00772x

Sk. II / III, 100 - 150 cm, od cca 3 až do 12 rokov , ( ECE R-129 )

Rodičia chcú pre svoje deti len to najlepšie a hlavne, aby boli stále v bezpečí. Či už je im 3,5 alebo 12 rokov. Preto v spolupráci s poprednými výrobcami automobilov bola vyvinutá veľmi bezpečná autosedačka Kidfix i-Size pre tú najlepšiu ochranu proti nárazu. Autosedačka zodpovedá najprísnejšej európskej bezpečnostnej norme ECE R129 (i-Size) a kombinuje mnoho skvelých funkcií. Navyše, vďaka úzkej konštrukcii sedačky sa zmestia aj tri vedľa seba, a to do veľkého množstva modelov áut. 

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Autosedačka Kidfix i-Size je vybavená osvedčenými technológiami XP-PAD a SecureGuard - pre prípad čelného nárazu, a ďalej SICT technológiou novej generácie, ktorá je odnímateľná a slúži pre ochranu pred nárazom z boku. Podľa veľkosti miesta pri dverách ju pripevníte buď naplno, alebo naplocho, a to na stranu autosedačky, kde je práve potreba. Bočnice autosedačky sú pomerne úzke a nezaberajú veľa miesta. Majú dôkladné polstrovanie a spolu s ergonomickou opierkou hlavy tiež pomáhajú chrániť dieťa v prípade nehody. Navyše, pre ideálnu ochranu sú tu aj nové vodiče pásov, ktoré zaisťujú, že pás z nich nemôže nikdy vykĺznuť.

Každá funkcia a každý prvok na autosedačke bol vyvinutý s myšlienkou ešte lepšej ochrany celého tela, a to zo všetkých strán, navyše s dôrazom na zdravý vývoj dieťaťa. Preto Kidfix i-Size získala nový dizajn, vďaka ktorému sa záťaž krku znižuje až o 50 kg. A tiež - aby sa žiadne školopovinné dieťa v autosedačke necítilo stiesnene, sedák získal na priestrannosti a čo nejergonomickejšom tvaru. Čo vášmu potomkovi prináša skutočné pohodlné a zdravé zvezenie až do puberty!

Autosedačka Kidfix i-Size bola vytvorená s ohľadom na pohodlie starších detí, preto ju môžete ľahko nastaviť podľa toho, ako vaše ratolesti rastú. K tomu slúžia užitočné značky na zadnej strane opierky, ktoré vám pomôžu opierku nastaviť vždy do správnej výšky. To sa hodí zvlášť, keď autosedačku prenášate z auta do auta alebo keď striedavo prepravujete viac detí v rovnakej sedačke.

Pohodlie a praktickosť je u autosedačiek Kidfix štandardom. Preto má autosedačka Kidfix i-Size premyslenú konštrukciu a váži takmer o 1 kg menej ako jej predchodca. K tomu má príjemne mäkké polstrovanie. Pričom komfort autosedačky Kidfix i-Size ďalej zvyšuje premyslené umiestnenie ventilačných otvorov, ktoré podporujú cirkuláciu vzduchu. Vaše dieťatko si tak užije príjemné pohodlie aj na dlhších cestách, a najmä počas horúcich letných dní.

Vlastnosti:

  • Pre deti od 3,5 do 12 rokov (100-150 cm)
  • Autosedačka kategórie 2/3, ktorá spĺňa normu i-Size
  • Ergonomická a veľmi priestranná sedacia časť
  • Ergonomická opierka hlavy
  • Pomerne úzke bočnice s dôkladným polstrovaním zaberajú málo miesta
  • Úzka konštrukcia dovoľuje umiestnenie troch sedačiek vedľa seba
  • Jednoduché polohovanie hlavovej opierky s tým, ako dieťa rastie
  • XP-PAD a SecureGuard novej generácie
  • odmontovateľná bočná ochrana SICT novej generácie
  • SICT ochrana rapídne znižuje silu bočného nárazu
  • Odvetrávanie v zadnej časti autosedačky pre komfortné posedenie
  • Možnosť pútania aj bez Isofix, iba bezpečnostnými pásmi vozidla
  • Novo vodiče pásov pre ešte väčšie bezpečie
  • Schválená najprísnejšiou európskou bezpečnostnou normou ECE R129 (i-Size)

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00