Tripp Trapp® od spoločnosti Stokke® je známa ako stolička, ktorá rastie spolu s dieťaťom. Je vhodná pre každú fázu detstva a poslúži Vám aj neskôr. Tripp Trapp®, obľúbená medzi miliónmi rodín, je navrhnutá tak, aby zblížila rodičov a deti.

Stokke® je nórska spoločnosť, ktorá je na celom svete uznávaná za najlepšie riešenia v kategórii pre deti. Všetky výrobky Stokke® sa môžu pochváliť krásnym škandinávskym dizajnom a majú spoločný účel: podporovať vývoj dieťaťa a rozvíjať rodinné zväzky.

 Stolička Tripp Trapp® bola prvým produktom spoločnosti Stokke® navrhnutým pre deti. Nórsky dizajnér Peter Opsvik ju vytvoril v roku 1972. Vďaka svojej jednoduchosti je základným produktom kolekcie Stokke® už viac ako 45 rokov.

 Do dnešného dňa sa predalo viac ako 12 miliónov stoličiek Tripp Trapp®. Tu sú dôvody prečo sprevádzala práve táto stolička také veľké množstvo detí pri ich vývine a prečo sa stala ikonickou klasikou:

 Bábätká a deti si užívajú stolovanie pri jednom stole s celou rodinou

Stolička Tripp Trapp® privádza deti do srdca rodinného života, pretože je navrhnutá tak, aby sa hodila k jedálenskému stolu. Aj najmenšie deti sa môžu učiť a rozvíjať pri jednom stole spolu so svojou rodinou.

 Deti budú vďaka stoličke Tripp Trapp sedieť vždy pohodlne v správnej výške, čo im umožní cítiť sa blízko k rodičom. Profitujú z dôležitého prepojenia a sociálneho rozvoja, ktorý sa deje pri rodinnom stole, či už ide o spoločné stolovanie alebo hranie hier.

 Stoločka Tripp Trapp je nastaviteľná pre každý vek

Tripp Trapp® je stolička, ktorá rastie s dieťaťom ™. Hĺbku a výšku sedadla a opierky nohy je možné nastaviť tak, aby vyhovovali každému veku, a plne tak podporovali chrbticu, aj správne opretie nôh dieťaťa.

 Dvojité zakrivenie operadla umožňuje deťom sedieť v pohodlnej a plne podopretej polohe bez toho, aby bol vyvíjaný tlak na vyvíjajúcu sa chrbticu. Či už si sadne batoľa, dieťa alebo dospelý, Tripp Trapp® sa dá nastaviť tak, aby bol posed vždy pohodlný a ergonomický

Prispôsobte stoličku dieťaťu

K stoličke Tripp Trapp® je možné dokúpiť rad doplnkov, vďaka ktorým stoličku prispôsobíte aktuálnemu veku dieťatka. Newborn Set je vhodný od narodenia do približne šiestich mesiacov. Vďaka nemu bude novorodenec oddychovať v pohodlnom lehátku vo výške stola. Celá Rodina môže mať vďaka tomu dostatok spoločného očného kontaktu s najnovším členom rodiny, počas spoločných chvíľ pri stole.

Keď už dokáže dieťa sedieť samo vzpriamene, je ideálnym doplnkom ku stoličke Tripp Trapp Baby Set. Ľahko sa pripevní na stoličku a poskytuje výnimočnú bočnú a chrbtovú oporu, v období, kým dieťa nezíska úplnú stabilitu v samostatnom sedení aj bez opierky.

 Prispôsobiteľná pomocou príslušenstva a gravírovania

Medzi ďalšie doplnky patrí mäkký vankúšik, ktorý má rôzne atraktívne vzory a hodí sa do každého interiéru. Tiež je možné pridať ľahko čistiteľný pultík, čo je veľmi praktické ak budete chcieť využiť stoličku mimo priestoru kde sa nachádza stôl.

Stoličku je možné personalizovať pomocou gravírovania na zadnej strane operadla. Každé dieťa sa poteší stoličke vyrobenej špeciálne pre neho.

 Navrhnutá tak, aby vydržali celý život

Existuje dobrý dôvod, prečo sa Tripp Trapp® nazýva A Chair For Life – Stolička na celý život. Tripp Trapp® sa skutočne stáva súčasťou rodiny, pretože stoličky, ktoré sa kupujú pre malé deti, sa často používajú počas detstva, dospievania i po ňom. Pevná konštrukcia stoličky znamená, že udrží s hmotnosť až do 136 kg / 300 libier a mnoho dospelých ju používa ako veľmi obľúbené stoličky k jedálenskému ale aj pracovnému stolu.

 Klasický škandinávsky dizajn

Vďaka čistým líniám a klasickým detailom ikonického modelu Tripp Trapp® sa z neho stal jeden z najuznávanejších dizajnov Škandinávie. Hodí sa ku každému stolu. Rodičia často oceňujú práve fakt, že  Tripp Trapp® nevyzerá ako typický detský nábytok a bezproblémovo sa hodí do ich domácnosti.

 Vyberte si zo širokej škály farieb

Vyberte si dokonalú stoličku z množstva farieb, ktoré ladia s akýmkoľvek dekórom. Rozhodnite sa pre nadčasový prírodný buk alebo si vyberte odvážnejšiu farbu ako červená, zelená prípadne ružová.

 Vyrobené v Európe

Stoličky Tripp Trapp® sú vyrobené predovšetkým z európskeho bukového a dubového dreva, ktoré si remeselníci obľúbili pre svoju pevnosť, odolnosť a pružnosť. Vyberajú iba to najlepšie drevo a nádherná kresba dreva na každej stoličke sa časom stane ešte atraktívnejšou.

Spoločnosť Stokke® získava tento cenený zdroj na základe dvoch hlavných princípov udržateľnosti. Po prvé, všetci dodávatelia musia dodržiavať prísne pravidlá založené na dlhodobých lesných hospodárskych plánoch. Kontrolujú ich príslušné miestne orgány podporujúce udržateľné lesné hospodárstvo. Po druhé, výroba prebieha blízko surovín, aby sa skrátil čas prepravy, čo zase znižuje emisie.

Starostlivosť o deti znamená starostlivosť o planétu a pri kúpe produktu Tripp Trapp® si môžu byť zákazníci istí, že uskutočnia nákup, ktorý vydrží mnoho rokov.

 Sedemročná záruka

Stoličky Tripp Trapp® sú navrhnuté tak, aby vydržali celý život.

Na stoličku Tripp Trapp Vám Stokke poskytuje sedemročnú záruku.