-10 %
Súrodenecký kočík BUGABOO Donkey 5 Duo Podvozok Black striešky, set textílií FOREST GREEN Zväčšiť

Súrodenecký kočík BUGABOO Donkey 5 Duo Podvozok Black , set textílií Midnight Black striešky Misty White

BS0203

Uvedením Bugaboo Donkey 5 na trh využívame všetky tie najlepšie funkcie a prinášame spotrebiteľom ešte viac noviniek.  Aby toho nebolo málo, počúvali sme spotrebiteľov a vylepšili sme predchádzajúce modely, aby sme vytvorili ešte lepší zážitok, od mono cez duo až po twin.

Kočík Bugaboo Donkey5 je označovaný ako mono-duo-twin kočík, a to preto, že ho možno ľahko premeniť z kočíka pre jedno dieťa na kočík pre dve deti a naopak . To všetko v troch jednoduchých krokoch. S mnohými priehradkami na odkladanie vecí je Bugaboo Donkey 5 ideálny kočík pre jedno dieťa ale aj pre súrodencov.

Dodanie cca 7-21 dní.
Doručíme: Piatok 29.03.2024
Cena

1 556,10 € s DPH

1 729,00 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Duo - pre súrodencov - dve deti rôzneho veku

Set obsahuje: Kompletný kočík pre súrodencov. Vrátane jednej hlbokej vaničky a dvoch športových sedadiel.

Novinky pre Donkey 5

  1. Jednoduchšie skladanie a rozkladanie. 
  2. Vyššie umiestnené sedadlo, vanička a bočný kôš na nákup. 
  3. Vylepšené vetranie vaničky. 
  4. Integrované upevňovacie body pre súrodenecký skejt a pre držiak nápojov. 
  5. Popruh s rýchloupínaním a mäkkým polstrovaním. 
  6. Nové jemné prémiové látky a prémiový vzhľad
  7. vyšívané logo, nové štítky značky, nové pútko na zápästie

Elegantný dizajn kočíka s novým systémom ventilácie udrží vaše dieťa v pohodlí a reguluje jeho teplotu.  Keď nepoužívate nový vetrací otvor ponúka vynikajúcu ochranu pred prírodnými živlami hlavne vetrom (testované s vetrom pri rýchlosti približne 50 km/h).  Mäkká priehľadná sieťovina tiež umožňuje vášmu dieťatku objaviť prvé pohľady na svet a jeden na druhého, keď je v režime twin.  V tomto novom dizajne vaničky sme zmenili aj polohu výstuh na vnútornú stranu vaničky.  

Integrované upevňovacie body pre súrodenecký skejt a držiaka na nápojov. Vďaka super mäkkým ramenným vypchávkam má náš postroj s rýchlym zacvaknutím 5-bodovú pracku a popruhy, ktoré je možné zaistiť samostatne.  Komfortný matrac s pokročilou vysokovýkonnou 3D sieťovinou pomáha regulovať teplotu vášho dieťaťa s extra priedušnosťou na cestách.  Jednoduchšia manipulácia s nánožníkom, pre ľahší prístup k dieťatku.  Užite si nový prémiový vzhľad a štýl s inovatívnymi tkaninami s vodoodpudivou technológiou ktoré sú mäkké na dotyk.  Ľahko sa čistí. Nová vrušujúca farebná paleta a nový prémiový grafitový podvozok znamenajú, že si môžete prispôsobiť svoj kočík tak, aby vyhovoval vášmu štýlu. 

Bugaboo Donkey bol prvýkrát uvedený na trh v roku 2011 a znamenal pre Bugaboo významný moment inovácií.  V tom čase to bol jediný konvertibilný kočík na trhu, ktorý spotrebiteľom umožňoval prístup k mono, duo a twin konfigurácii.  V Bugaboo sme venovali čas tomu, aby sme sa uistili, že všestrannosť kočíka Donkey je jasná na prvý pohľad.  Hodnota ako aj pohodlie ktorú poskytuje rodinám vo všetkých režimoch, robia z Bugaboo Donkey hrdinu.

Uvedením Bugaboo Donkey 5 na trh využívame všetky tie najlepšie funkcie a prinášame spotrebiteľom ešte viac noviniek.  Aby toho nebolo málo, počúvali sme spotrebiteľov a vylepšili sme predchádzajúce modely, aby sme vytvorili ešte lepší zážitok, od mono cez duo až po twin. Takže sa pripravte na vzrušujúce uvedenie 1. februára 2022!

Hmotnosť produktu 12,3 kg 

Čo všetko vie Donkey 5?

Kočík Bugaboo Donkey 5 je kočíkom, ktorý v troch jednoduchých krokoch zmeníte z kočíka pre jedno dieťa na kočík pre súrodencov či dvojčatá. Veľké zadné odpružené penové kolesá zaistí ľahkú jazdu v akýmkoľvek terénom. Naopak v meste oceníte menšie predné otočné odpružené kolesá, ktoré možno v prípade potreby zaaretovať napevno. Ovládanie kočíka je natoľko jednoduché, že aj s dvoma deťmi a plne naložením nákupným košíkom ho ľahko zvládnete tlačiť jednou rukou.

Čo ponúka?

Bugaboo Donkey5 v sebe skrýva mnohé dômyselné riešenia, ktoré uľahčia používanie kočíka nielen Vám, ale tiež Vášmu dieťaťu. Ako rodičia oceníte hneď dve možnosti pre ukladanie všetkých nevyhnutných vecí pre seba či dieťa. Menšie nákupy umiestnite do postranného koša ktorý má nosnosť 10 kg. Tašku je možno ľahko odňať a vziať so sebou ( je použiteľné len vo verzii MONO ). Súčasťou koša je aj praktická priehradka na drobnosti a pred zrakmi okoloidúcich môžete kôš uzavrieť pomocou zipsu. Väčšie nákupy umiestnite do veľkého koša pod kočíkom.

Skladanie Bugaboo Donkey5 je otázkou niekoľkých sekúnd. Zloží sa vcelku nech je v mono, duo alebo twin konfiguráciu, s jednou či dvoma sedačkami, jedným či dvoma vaničkami alebo jednou sedačkou a jednou vaničkou. Vďaka tomu, že v zloženom stave stojí vzpriamene je ideálny pre jednoduché a rýchle skladovanie.

Keď sa rozhodnete vyjsť si s Bugaboo Donkey 5 na pláž či do snehu určite oceníte funkciu jazdy na dvoch kolesách. V tejto pozícii zložíte podvozok s kolesami k sebe a kočík potom ťaháte len na dvoch kolesách. Vďaka tejto funkcii je prechádzaní pieskom alebo snehom ľahšie.

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00