-5 %
INGLESINA Aptica XT 2022 3.kombinácia - SEQUOIA GREEN hlboká vanička, športová sedačka, autosedačka CAB Zväčšiť

3.kombinácia INGLESINA Aptica XT 2022 SEQUOIA GREEN hlboká vanička, športová sedačka, autosedačka CAB

B00780x

Aptica XT 2022 prešla viacerými vylepšeniami ktoré zvyšujú komfort jazdy nielen pre rodičov ale aj pre dieťatko

  • Kočík je prispôsobený aj vyšším rodičom a takisto tým ktorý robia dlhšie kroky.
  • Disponuje novým systémom bŕzd
  • Vylepšeným matracom vo vaničke pre vyšší komfort bábätka.

Podvozok je robustný s nastaviteľným odpružením. Dokonale pohodlný pre dieťa, jednoduché používanie pre rodičov.

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Pondelok 01.04.2024

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Kto by sa nechcel nechať rozmaznávať? Modelom Aptica XT sa dostáva koncept od Inglesiny na novú úroveň. Pohodlie a ochrana bábätká sú zaistené mimoriadne priestrannou, pevnou a dokonale vybavenou hlbokou vaničkou a navyše dokonale odpruženým podvozkom vybaveným patentovanou technológiou individuálne nastaviteľného odpruženia. 

Inglesina využíva pritom svoju viac ako 50 ročnú skúsenosť s výrobou kočíkov aj prepojenie na najväčší tím zdravotníckych expertov z odboru neonatológia z nemocnice v Bologni. Výsledkom je ďalšie vylepšenie unikátnej vložky Welcome Pad, tvoriace súčasť hlbokej vaničky a nový robustný podvozok Aptica XT, zvládajúci rozpadajúce sa chodníky našich miest i poľné alebo lesné cesty.

Aptica XT System Quattro sa skladá z:

  • hlbokej vaničky
  • matraca
  • Welcome Pad
  • stojana Stand Up
  • autosedačky CAB R44 / 04
  • športovej sedačky
  • nánožníka
  • košíka
  • držiaku pohárika 
  • nového podvozku Aptica XT

 Nový rozmer pohodlia aj ochrany

Pre Aptica XT vyvinula Inglesina úplne nové kolesá. Sú väčšie (215 mm predné kolesá a 290 mm zadné kolesá). Majú špeciálny tvar, ktorý prispieva k tlmeniu drobných nárazov od nerovností cesty. Vlastné obruče kolies sú tvorené vonkajšou tvrdou gumou, zaisťujúcou dlhú životnosť kolies, a dvojvrstvovou výplňou z penového polyuretánu, ktorá rovnako ako sofistikovaný tvar kolies pohlcuje nárazy a vibrácie od nerovností na cestách. Jazda je potom príjemnejšia pre dieťa i pre rodičov, ktorým sa do rukoväte kočíka prenáša oveľa menej vibrácií.

 Patentované nezávisle nastaviteľné odpruženie každého kolesa.

Deti rastú a cesty, ktorými ideme, nie sú vždy v ideálnom stave. Preto vyvinula Inglesina nastaviteľné odpruženie. Pre bábätko vážiace 4-5 kg ​​si odpruženie prepnete na soft, a neskôr, až už z neho bude batoľa vážiace 12 kg, odpruženie prepnete na hard. Okrem možnosti nastaviť tuhosti odpruženia, zväčšila Inglesina jeho zdvih. Takže Aptica XT lepšie prekonáva aj väčšie nerovnosti na cestách.

 Dajte svojmu pokladu priestor

Hlboká vanička nie je len dopravný prostriedok. V detskom kočíku bude vaše dieťa tráviť v prvých mesiacoch života veľa hodín. Preto sme navrhli perfektné prostredie, ktoré je dokáže privítať dieťatko v pohodlí a bezpečí, ktoré potrebuje.

 Podporte jeho rozvoj a správne držanie tela

Akonáhle sa narodí, je vaše dieťa krehké a bezmocné, opustí bezpečie vášho bruška a musí čeliť vonkajšiemu svetu. Všetko, čo za neho doteraz robila mamička, musí po narodení zvládnuť samo. Pomôžte mu cítiť sa v pokoji a bezpečne, rozvíjať sa, a pritom udržiavať správne držanie tela, tým, že mu doprajete hlbokú vaničku vybavenú matracom Welcome Pad.

 Cestujte s ním bezpečne

Pre každú jazdu autom, dokonca aj najkratšie, vždy používajte pre Vaše dieťa  autosedačku. Lacnejšia a pritom veľmi bezpečná a priestranná autosedačka CAB, schválená podľa ECE R44 / 04.

 Prečo ho prebudiť?

Ak zaspí na prechádzke v kočíku, nemusíte ho budiť po návrate domov. Vďaka stojanu Stand Up možno hlbokú vaničku umiestniť pohodlne a hygienicky vnútri domu alebo bytu a môže sa z nej dokonca stať skutočná postieľka na noc. A pritom sa môže nachádzať hneď vedľa vašej postele.

 Športový kočík: pohodlný a praktický

Akonáhle je dieťa väčšie, /od 6 mesiaca/ je vhodné využívať športový kočík vybavený všetkým pohodlím pre dieťa i rodičia.nAptica XT ponúka priestrannú športovú sedačku s pevnou konštrukciou . Tá je vybavená prvkami pre ventiláciu a ochranu pred slniečkom a prehriatím. Dlhá nastaviteľná opierka chrbta potom umožňuje použitie od narodenia až do dosiahnutia hmotnosti 22 kg (cca 4 roky).

 podvozok

Je neuveriteľne praktický! Rozkladá sa a skladá jednou rukou, stojí samostatne, keď je zložený, a rukoväť sa pritom nedotýka zeme, takže ruky neprichádzajú do kontaktu s nečistotami.

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00