-10 %
CYBEX E-Priam Chrome/Black+sedadlo, podvozok Zväčšiť

CYBEX E-Priam Chrome/Black+sedadlo, podvozok

BM1900004821

Revolučná chytrá technológia sa stretáva s luxusným designom Cybex E-Priam. Ide o prvý e-kočík. Inteligentný, intuitívny a výnimočne inovatívny. E-Priam umožní ľahko brázdiť po kopcoch a jednoducho sa prispôsobí nepriaznivému povrchu, ako je napr. piesok, štrk alebo dlažobné kocky. 

Produkt nie je momentálne v ponuke

Doručíme: Streda 20.03.2024
Cena

1 079,96 € s DPH

1 199,95 € s DPH

Nákup po telefóne: +421 914 33 44 55

Pridať do obľúbených

Upozornenie:

Na rúčku podvozku E-Priam sa nesmie umiestňovať žiadna taška alebo iná záťaž. 

 

Zažijete kúzelný pocit odľahčeného nákladu, uhladenej kamenistej cesty alebo sprístupnenie náročného stúpania.

Podpora do kopca a z kopca:

Náročné tlačenie kočíka do kopca je problémom minulosti. E-Priam Vám v potrebnej chvíli podá pomocnú ruku. Po aktivácií kočík monitoruje úsilie vynakladané pri jeho tlačení a podporí váš výstup tak, že i prudké stúpanie bude pre vás prechádzkou po rovine. V rukoväti kočíka sú integrované senzory, ktoré zaznamenávajú tlak a ťah, ktorý vyvíjate na rukoväť behom jazdy a prispôsobuje podľa toho podporu pre jazdu do kopca a z kopca. Spustenie tejto asistencie je dôkladne premyslené a jednoduché. Elektronické funkcie vám pomôžu pri stúpaní o sklone až 25%. To zhruba zodpovedá známej ulici Lombard Street v San Fransiscu.

Podpora na nerovnom povrchu:
Neváhajte na jazdou mimo chodníkov. E-Priam vám umožní ľahko prekonať nerovný terén. Ako sú napríklad piesočnaté pláže, nespevnené cesty alebo snehom zasypané ulice. Jednoduchšie cestovanie pre vás, pohodlnejšie cestovanie pre vaše dieťa.

Individuálny Design:
Prispôsobte si váš E-Priam podľa vášho vkusu. Skombinujte vami zvolený podvozok s jedným zo širokého výberu Seat Packu a zmente tak vzhľad vášho kočíka kedykoľvek chcete.

4v1 cestovný systém:
Nový 4v1 cestovný systém robí z kočíka E-Priam flexibilného a pohodlného spoločníka na cesty. Všestranný podvozok umožňuje prispôsobiť kočík podľa vašich potrieb a pomôže vám čeliť všetkým nástraham mobilného života.


Technické parametre:

Cybex E-Priam podvozok: hlinikový podvozok s plastovými časťami

Rozmery: zložený kočík bez športovej časti: 950mm/600mm/300mm (DxŠxV)
                zložený kočík bez športovej časti (bez koliesok): 800mm/510mm/210mm (DxŠxV)

Batéria: E-Priam je napájaný lithium-iontovou batériou a v závislosti na zaťaženie a aktuálnych podmienkach má dojazd cca. 8-45km. Batériu možno dobiť behom 6 hodín a úroveň jej nabitia sa dá ľahko skontrolovať pomocou LED indikátora na zadnej ose kočíka.

Senzory: Senzory v rukoväti zaznamenávajú úroveň tlačenia a ťahania kočíka. Premyslený algoritmus neustále prepočítava optimálnu mieru podpory, ktorú zrovna potrebujete. Vďaka tomu sa E-Priam dokáže bleskovo prispôsobiť okolnostiam.

Motory: Dodatočnú sílu pri jazde s kočíkom E-Priam vám dodávajú dva elektromotory, ktoré sú dostatočne tiché aby nerušili kľudný spánok vášho dieťaťa.  Každý z elektromotorov sa diskrétne schováva za zadným kolesom na oboch stranách zadnej nápravy.

*Poťah na športové sedadlo nie je súčasťou. Potrebné dokúpiť samostatne.

Príslušenstvo

Mohlo by Vás zaujímať

Next
Next
PRIHLÁSTE SA K ODBERU NOVINIEKa špeciálnych akcii

Sledujte nás na Facebooku

Kamenná predajňa

Kamenná predajňa:
BabyMarket
Jarabinková 6/B
821 09 Bratislava

Otváracie hodiny

Po-Pia: 10:00 - 18:00
So: na objednávku
Ne: zatvorené

E-shop

Obsluhované v čase

Po - Pia: 10:00 - 18:00